2003 Augusztus 25- étől


December 2004 < Január 2005 > február 2005 Az Amerikai Egyesült Allamokba leszek február 4-ikétõl egész 26-ig egy masik szeminárium turnéban. Ezt a turnét Szanta Monikában kezdem egy elõadással. Mint általában, útban az Allamok felé, Europán keresztül fogok utazni. Egy rövid kitérõt fogok tenni a lányomnál Amszterdámban. Azért terveztük így ezt az utazást mert én és a feleségem akarjuk látni az unokánkat. Egy szeretetre méltó gyerek, és nem akarunk egy alkalmat sem kihagyni hogy láthassuk.

 

Indulok !


Ma egy fontos vendégem volt, Kang Je-gyu koreai filmrendezõ. Egy nappal elötte kölcsönöztem két általa rendezett filmet: Shuri és „Testvérség” hogy felkészüljek a találkozásra. Shuri nem az a filmtipus amit én általában kedvelek de a Testvérség nagy hatással volt rám. Meglepett a film kiváló minõsége.
 
Meggyõzõdésem volt hogy a japánok jelenlegi véleménye a koreai filmek és drámákra vonatkozóan nem csupán  a koreaiak irányzatának köszönhetõ.

  A Testvérség tavaly tavasszal került vetítésre és kb. 13.000.000 nézõje volt Koreeában- 30% a népességnek, ami egy rekord számnak számít ebben az országban. Ez a rekord egy bizonyíték arra, hogy a koreeai filmüzem minõsége megjavult. Fõleg hogy a film két testvér szeretetét és gondoskodását mutattja be a Koreeai háború allatt, ami bizonyára egész eddig, tabu téma volt.

  Ennek a híres filmnek a rendezõje egy 42 éves csendes és szerény férfi. Olvasta a könyvem „A vízben rejtett üzenet” koreeai nyelvfordítását és meg akarta ismerni az íróját. Nagyon jól esett hogy egy ilyen fontos személy meg akar ismerni. Szakítás nélkül beszélgettünk kb.5 órahosszat. Sok mindent szerettem volna kérdezni egy filmrendezõtõl, de rájöttem hogy õ egy nagyon jó hallgató, egy olyan személy aki egy szinészt arra tud késztetni hogy a maximumót adja. Sok mindent tanúlhatok tõle.


Kang Je-gyu, a  Shuri és Testvérség filmek rendezõje

Nagyon boldog vagyok mert az amerikai What the Bleep Do We Know!?film által mind több ember vesz tudomást a kristályokról és a hadoról és remélem hogy a japán film ami most készül -Stone Age (Tetsu Shiratori Bungakuza-ból a rendezõ) – csak nõvelni fogja ezeknek az embereknek a számát.


A  Stone Agefilm plakátja


* Vasárnap Január 23, 2005 Tesshou Hanaoka kiállítás án

Mult vasárnap a feleségemmel együtt Ginza Matsuya-ban voltunk, a híres hagyomáyos japán festõ Tesshou Hanaokakiállításán.Hanaokaúr tagja a Nemzetközi Hado Szervezetnek még a kezdettõl és akkor a Shoutoku Egyetemen volt tanár. Volt egypárszór az irodámban és készítettem vele egy pár interjút.

 

Eléggé elfoglalt voltam az utobbi öt évben és nem volt lehetõségem arra hogy eljussak az utolsó két kiállítására, de végre most sikerült idõt szakítsak hogy ezt meglátogassam.

 


Tesshou Hanaoka-val

 

Mindig is tetszettek a festményei, és ez a kiállításmegerõsítette ezt az érzelmet. Úgy látszik hogy a mûvészi adottságát szinte a tökéletességig fejlesztette ebben a mûvészeti ágban.

 

A kiállítása tûz témájával kezdõdõtt és a vízével fejezõdött. Ahogy várható volt, a legjobban az a festmény tetszett aminek a témája a víz volt. Hanaokaúr is biztos volt abban hogy az a kép fog nekem tetszeni. . Hanaoka úr beismerte hogy "az én festményem is az amelyik a vizet ábrázolja mindannyian oda vonzódunk ahol a legjóbban érezzük magunkat.”

 

Mikor elbúcsúztunk megigértük egymásnak hogy hamarosan fogunk egy interjút készíteni a Hado Today folyóirat számára. Ma kaptam tõle egy levelet amit szeretném ha önök is elolvasnák.

 

Levél Tesshou Hanaokatól

 

A hó ami a fákat ellepte a kertben ragyog a napsúgarak allatt. A fák ágain csiripelõ madarak kék árnyéka táncol aragyogó havon.

 

Érzem egy új év kezdetét ebben a napsütésben.

 

Örülök hogy a zsúfolt program ellenére te és a feleséged jól vagytok. És nagyon hálás vagyok azért hogy idõt szakítottatok arra hogy meglátogassátok a kiállításomat.

 

Alig várom hogy találkozunk márciusban és beszéljünk az ember, természet és univerzum kapcsolatáról.

 

Számodra egy nagyon fontos feladat lett adva fenntröl erre az idökorszakra

Imádkozom az egészségedért amely igen fontos azért hogy ezt a szerepet játszhasd.

 

Ami önre vonatkozik Emotoné

 

Az élet és a találkozasok ebböl az eletböl olyan értékek amik nem gyakran jelenek meg a létezes állomasain.

Imádkozom hogy folytasd és támogasd a férjed és együtt dolgozz vele.

 

Az önök

2005 Január

Reménykedve egy szép és igaz bolygóban

Tesshou Hanaoka


* Kedd Január 18, 2005 Egy levél Indonéziából

Kaptam egy levelet attól a személytõl aki nemrég rendelt egy fényképet avval a vízkristállyal ami a Bruckner zenedarbját ‘hallgatta’. Jelen pillanatban ez a személy egy oktató programban dolgozik Indonéziában. Beszél az embereknek a földrengésrõl és az imádság fontosságáról ilyen helyzetekben. Nagyon meghatott ennek a levélnek a tartalma, és az õ engedélyével szeretném ha ti is elolvasnátok itt.

Kedves Masaru Emoto úr,

En vagyok az aki nemrég a Bruckner zenedarab vízkristályát megrendelte. Nagyon szépen köszönöm.

Jelen pillanatban Indonéziában egy oktatási program terven dolgozok. Az összes irodánk Java szigetén van és igy egyik alkalmazotunknak sem esett semmi baja a földrengéskór.

Nagyon érdekes hogy a Java szigeten nem érzõdött semmilyen hatása a földrengésnek. En is egy e-mail-bõl amit a családom küldött tudtam meg. Eleinte azt hittem hogy nem nagy dolog, de amikor mind több meg több hírt hallottam a katasztrofára vonatkozóan, rájöttem hogy a helyzet igenis komoly. Szó nélkül maradtunk mikor meghallottuk a földrengés által követelt emberéletek számát ami naponta nõtt.

Még szomorúabbak lettünk amikor megtudtuk hogy az egyik alkalmazottunknak a családja aki Sumatran lakik, Acehben, erõsen károsítva lett a katasztrofa által.

Három unokabátya halt meg és az egyik lánytesterének amputálni kellet a lábát, a másik testére nem képes beszélni.

Eltüntnek voltak adva két gyermek is  (egy 6 és 9 éves) de az egyik közülük nemrég megkerült. Az egyik Acehi család vigyázott rá. A psihikai sokk miatt és mert idegen emberek között volt egy ideig a gyerek nem volt képes beszélni.

A család pár nappal ezelõtt tudta meg a nevét. A család egyik tagja elment Medanig ahol meglátta a eltünt gyermek fényképét. Nem sokára rá a gyermeket haza vitték. Most mindannyian imádkozunk hogy a másik gyermeket is találják meg minnél hamarabb.

Elolvastam az ön üzenetét az imádságról. Összintén hiszem hogy olyan pillanatokban mint ez, azoknak az imádságoknak amik a világ minden részérõl jönnek meg van az az erejûk hogy megmentsék a bolygót. Mindenki aki károsult volt ebben a természeti csapásban segítséget kapnak a víztõl az imádság révén.

Természetesen hogy az anyagi segítség is nagyon fontos. De csak ez, szeretet nélkül nem elegendõ. A szeretet az imádság segítségével jut el az emberekhez.

Van egy barátom aki Afrikában egy gyermekotthonban dolgozott. Egy nap egy guerilla csapat 20 gyereket elrabolt. Azok az emberek akik ismerték az Afrikában lévõ nehéz helyzetett azt mondták hogy feladják mert nincs semmi esély. Ennek ellenére az egyetemisták és a tanárok az én iskolámból, Japánban elkezdtek imádkozni hogy ne adják fel.

Különbõzõ akciókat kezdtem szervezni Japánban, hogy az emberek tudatosítsák a nehéz helyzetett. Mégis, ezek nem mûködtek igazán, mert Japánban az emberek nem érzik azt hogy az Afrikában lévõ problémák egyenesen hatnak rájuk.

A gyerekek vissza lettek adva a gyermekotthonak pár hét mulva, épen és egésségesen.

Ez egy csoda mondták az emberek.

Más gyerekek azonos helyzetben nem kaptak soha ennyi imádságot ilyen sok embertõl az egész világból.

Természetesen nem vonom kétségbe hogy voltak más szereplõk is akik segítettek abban hogy a gyerekek visszakerüljenek.

De én ettõl a pillanattól kezdve megértettem az imádság fontosságát és azt hogy sohasem szabad feladni.

Ezekben a napokban nem egy különös dolog hogy itt, Indonéziában a televizió halott vagy mutilált gyermekek képét mutatja.

Nagyon sok ember szomorú és sokk allatt van. Továbbra is szükségünk van az imádságra hogy csillapítsuk ezeknek az embereknek a fájdalmait. A Tsunami Korszak gyermekeinek a  száma nõvekvõben van. 

Azt amit ti csináltok bizonyára egy pozitiv vibrációt (Hadot) ad eeknek az embereknek. Lehet hogy egyedül vagyok akik megköszöni ezt, de ezen az útón szeretném kifejeni a hálám. Köszönöm.

 


* Hétfõ Január 17, 2005 január 17

A mai nap nagyon fontos sámomra és ezért fél ötkor keltem. Ma van a tízedik évfordulója a Kobei földrengésnek, és ugyanezen a napon, egy évvel korábban volt földrengés Northridgeban, Kaliforniában. Ugyancsak ezen a napon kezdõdõtt az öböl háború 1991.

 

En a 19-ik emeleten lakom egy tömbházban ami a Tokyo-i öböl mellett van. A kilátás gyõnyõrû, és a napkelte felemelõ mikor tiszta az égbolt.

 

Fél hatkór kimentem az erkélyre és tiszta szívbõl elkezdtem imádkozni. Sötét volt és hideg, de folytattam az imámat. Ugy éreztem hogy feltétlenûl kell imádkozzam mert az volt az érzésem hogy hallom a bolygónknak a pulzusát erõsen lüktetni körülötem.

 

5 :46 ora lett, az az idõpont amikor a Kobei földrengés volt 10 évvel ezelõtt. Még erõsebben imádkoztam azért a 6000 emberért aki életét vesztette ezen a napon, miközben a nap megjelent a láthatáron és elkezdõdött egy különösebb eseménymentes nap.

 

Az a morajlás amit napkelte elõtt tapasztaltam nagyon különös volt. Nem hallottam és nem tapasztaltam ezidáig valami hasonlót. Azt akarom hinni hogy az én imádságom lecsillapította a föld morajlását.


* Vasárnap Január 16, 2005 A La Vie Uj évi mulatság

Az a szilveszteri mulatság amin részt vettem a nagy sikerû La Vie folyóirat által volt szervezve. A januári szám 418-ik volt ami azt jelenti hogy ez a folyóirat 35 éve jelenik meg. Hiromichi Hagiwara, a trösztnek az elnöke 12 évvel idõsebb mint én és az elsõ személy volt aki támogatta a Hado tehnologiát.

Amikor még a “Shin Eiyou”, címet viselte én is írtam egy cikksorozatot a Hado-ra és MRA-ra vonatkozóan, egy teljes éven keresztül. Mikor ez a cikksorozat befejezõdõtt Hagiwara úr könyvformájában megjelentette a Hado Korszak Elõjáteka címmel, amit az õ kiadóján Sun Rud-on keresztül adta ki. Az én könyvem egy teljesen új felfogást mutatt be és Yukiko Funai segítségével, aki megemliti a könyvében most egy bestseller. A kõnyv a 13-ik kiadásnál tart.

Gyakran töltöttem az idõmet Hagiwara úrral. Együtt utaztunk Kinába, Japánon keresztül, de leggyakrabban Nakanoban, az õ szülõvárosában voltunk együtt, egy pohárkánál. Azért mert az utobbi idõben nagyon foglalt vagyok nem találkozhatunk olyan gyakran ahogy én szerettem volna.

Ma végre találkoztunk. A feleségemmel és Hazaka igazgatóval voltam. Hagiwara úr mindig olyan volt mintha apám lett volna. Remélem hogy hamarosan újból együtt fogunk dolgozni.


Hiromichi Hagiwara-val

Apropó, A Hado Korszak Elõjátéka könyvet ajánlom mindazoknak akik érdekelõdnek a Hado iránt.


En, Masaru Emoto, elhatároztam hogy egy szeminárium turnét szervezek az amerikai, ázsiai, europai, afrikai és ausztrál kontinensen és az összes japán prefekturák fővárosaiban, február 4-től egész november 16-ig (a lentebb látható program szerint). Azért jutottam erre az elhatároásra mert aggodom ezért a világért és öszintén remélem hogy az emberiség a béke felé fogja venni útját.

 

Hogy öszinte legyek, ez a program nagy erőfeszítést követel. Nem vagyok már fiatal; az idén fogok 62 évet betölteni. Ezelőtt 25 évvel cukorbetegséget állapítottak meg nálam és még nem gyógyúltam meg. Tavaj juniusban, egy hétre korházba voltam utalva agyrázkodás miatt.  Ujabban a bal szememmel nem látok nagyon jól mert retinahártya gyuladásom van. Emiatt most nem tudok vezetni.

 

Más szavakkal diabetikus és beteg vagyok.. Valójában, lehet hogy annyi energiám lenne hogy egy pár esszét írjak a szabadidőmben. Mégis, a Hado víznek köszönhetően vagy sem, tele vagyok energiával és fel vagyok készülve arra a zsúfolt programra ami rám vár. Meg kell csináljam ezt a turnét, mert a szívemben úgy érzem hogy az embereknek szükségük van rám, mert a mi bolygónk állapota sokkal súlyosabb mint az én egészségi állapotom. A víztől kaptam azt a gyógyszert ami meggyógyíthatja ezt a bolygót. Es az én felelősségem hogy ezt az üzenetet terjeszem. Nagyon határozott vagyok hogy ezt a turnét véghezvigyem még akkor is ha korházba kerülök.

 

Ezért kérlek mindannyiotokat hogy terjeszétek ezt a hírt és minnél több embert hozatok a szemináriumjaimra, hogy így, mindegyikünk egy cseppé váljunk ebből az univerzális béke folyóból.

Masaru Emoto  szemináriumjainak programja 2005-re

Feb.

4(Pentek) - 6(Vasarnap)

Santa Monica, California, SUA
"WHAT THE BLEEP DO WE KNOW!?" Conferinţa Profeţilor

7(Hetfo)

Szeminarium San Diego-ban, Kalifornia, USA

10(Csutortok)

Szeminarium Vancouver-ben, Kanada

11(Pentek)

Szeminarium San Francisco-ban, Kalifornia, USA

12(Szombat)

Szeminarium Santa Cruz-ban, Kalifornia, USA

13(Vasarnap)

Szeminarium Kauai-ban, Hawaii, USA

15(Kedd)

Szeminarium Oahu Honolulu-ban, Hawaii, USA

17(Csutortok)

Szeminarium Maui-ban, Hawaii, USA

23(Szerda)

Szeminarium Kona-ban, Hawaii, USA

24(Csutortok)

Szeminarium Hilo-ban, Hawaii, USA

Mar

14(Hetfo)-21(Hetfo)

Szeminariumok 7 Kanto-i varosban

22(Kedd)

Egyesult Nemzetek - A Viz Napja

"Szeretet es hala a viz irant" ceremonia  Kasumigaura

26(Szombat)-30(Szerda)

Menjetek  Thailandaba

Szeminarium Japanban, a Tsunami altal erintett teruleteken lako emberek szamara

April

1(Csutortok)-3(Szombat)

Liverpool
SEAL- Eloadas a tulajdonkeppeni es az afektiv tanulas szervezetenel

4(Vasarnap)

Szeminarium Piccadilly, Londonban, Nagy Britania

6(Hetfo)

Szeminarium Detmold-ban, Nemetorszag eszaki reszen

8(Pentek)

Szeminarium Zurich-ben, Svajc

10(Vasarnap)

Szeminarium Riccione-ban, Olaszorszag

15(Pentek)

Szeminarium Mineapolis-ban, Minnesota, USA

16(Szombat)

Szeminarium Mineapolis-ban, Minnesota, USA

17(Vasarnap)

Gyakorlati Szeminarium  Mineapolis-ban, Minnesota, USA

18(Hetfo)

Szeminarium a Mineapolisi, Minnesota, USA elemi iskolanal

20(Szerda)

Szeminarium Ashland-ban, Oregon, USA

22(Pentek)

Szeminarium Portland-ban, Oregon, USA

23(Szombat)

Gyakorlati szeminarium  Portland-ban, Oregon, USA

24(Vasarnap)

Szeminarium Seattle-ban, Washington, USA

25(Hetfo)

Szeminarium Boise-ban, Idaho, USA

27(Szerda)

Santa Fe, New Mexico, USA

Nemzetkozi Konferencia a Tudomanyrol es a Tudatrol

28(Csutortok)

Szeminarium Tempe, Arizona-ban, USA

30(Szombat)

Szeminarium San Diego-ban, Kalifornia, USA

May

1(Vasarnap)

Szeminarium Los Angeles-ban, Kalifornia, USA

3(Kedd)

SzeminariumSan Francisco-ban,, Kalifornia USA

4(Szerda)

Szeminarium Sacramento-ban,, Kalifornia USA

6(Pentek)

SzeminariumToronto-ban, Kanada

7(Szombat)

Szeminarium Detroit, Michigan-ban, USA

9(Hetfo)

Szeminarium Atlanta, Georgia-ban, USA

11(Szerda)

Szeminarium la Washington DC-ben, USA

14(Szombat)

Konferencia Omega New York-ban, USA

15(Vasarnap)

Szeminarium Philadelphia-ban, USA

17(Kedd)

Szeminarium UC Irvine, California-ban, USA

18(Szerda)

Szeminarium  UC Santa Barbara, California-ban, USA

20(Csutortok)

Szeminarium Denver, Colorado-ban, USA

22(Szombat)

Szeminarium Colombus, Ohio-ban, USA

23(Vasarnap)

Szeminarium Kansas City, Kansas-ban, USA

25(Szerda)

Szeminarium Oklahoma City , Oklahoma-ban, USA

27(Pentek)-29(Vasarnap)

Konferencia Sun Valley, Idaho-ban, USA

Jun

1(Szerda)-2(Csutortok)

Konferencia Austin Omega, Texas-ban, USA

4(Szombat)

Konferencia a konyvrol, New York-ban, USA

5(Vasarnap)

Szeminarium  New York-ban, USA

13(Hetfo)-19(Vasarnap)

Szeminarium 7 Hokkaido-i varosban es Eszak-Kelet Japanban 

25(Szombat)-28(Kedd)

Szeminarium 4 Shikoku-i varosban

Jul

2(Szombat)-3(Vasarnap)

 Aichi Nemzetkozi Kiallitas

4(Hetfo)-10(Vasarnap)

Szeminarium 7 Tokai eszaki reszen levo varosban  

24(Vasarnap)

Szeminarium Leichtensteinein-ben

25(Hetfo)

A Szeretet es Hala a Viz Ceremonianal terv Leichtenstein-ben

Aug

6(Szombat)

Szeminarium Melborn-ben, Ausztralia

19(Vineri)-30(Marţi)

Kyushu - Szeminarium 8 varosban

Sep

1(Csutortok)-20(Kedd)

Szeminariumsorozat Nemetorszagban 

21(Szerda)-30(Pentek)

Szeminarium Del Afrikaban

Oct

1(Szombat)-31(Hetfo)

Szeminarium Kozep Amerikaban, Kanadaban, USA-ban

Nov

2(Szerda)

Szeminarium 12 varosban Chugoku Kansai teruleten

16(Csutortok)

Tokyo Bunkyo - Sala Principală Civică Polgari Fo terem

a masodik Viz az eletert fesztival

 

Tobb reszletet a szeminariumokra vontakozoan a http://www.hado.net talalnak (angol nyelv)


A közelmultban tudtam meg hogy az üzenet amit dec. 29.én küldtem a világ több országába eljutott. Nagyon sok visszajelzést kaptam oceánontúl levõ barátoktól és különbõzõ olyan szervezetektõl amikrõl nem is hallottam. Szintén, hogyha a „masaru emoto tsunami”web oldalt megkeresik, tapasztalni fogják hogy azok száma akik látógatták naponta nõ. Például, ma, a Google-nál a látógatók száma 185. Az üzenet nem csak angolúl jelenik meg, hanem spanyolúl, németûl, franciáúl, olaszúl és más nyelveken is.

 

Ez átalakult a szeretet és hála tsunamijává. Fantasztikus dolog, hogy lehet hogy több mint tízezer ember, akihez eljutott az üzenetem, imádságuk által, pozitiv energiát (vibrációt-hadot) küldtek az éríntett területek felé.

 

Emiatt, eddig, két hét elteltével, nem jeleztek semmilyen járvány megjelenését sem. Mégis, az a vibráció amit küldünk nem tart örökké. A negativ energia még mindig erõs azokon a területeken. Bizonyára, számtalan ember van ott, akik nagy szomorúságot, düht és reménytelenséget éreznek a váratlan és pusztító megprobáltatás miatt. Ezért szükséges hogy folyamatosan küldjünk oda pozitiv, fenntartó energiát.

 

Gyertek, folytassuk a szeretettel és hálával teli imádságot küldjünk a tsunami által érintett területeken levõ víznek. Kérlek benneteket hogy legalább még egy honapig imádkozzunk.

 

Igy imádkozom én :

Víz sajnálom hogyha megbántottalak. Ezután soha többé nem fogom ezt tenni.
Azok közülünk akik a szeretet és hála energiáját küldjük neked tudjuk ezt.
Ezért szívem mélyébõl mondom ezt.
Mindig köszönöm neked. Szeretlek. Köszönöm.


* Szombat Január 1, 2005 Új Évi köszöntő

Minden barátomnak az egész világon Boldog Új Évet ! Teljes öszinteséggel imádkoztam azért hogy ez az év reményteljes legyen mindenki számára és igérem hogy az egész energiámat arra fogom használni hogy ez a világ egy olyan hely legyen ahol mindenki bizik a jővőben. Hogy ez létrejöhessen, felkérek mindenkit hogy válalja a felelőséget és világbékét idéző gondolatokat küldjön.Napkelte Tokyo-ban 2005 január elsején (az én ablakomtól így látható)

30 percre rá a fenntebb készített fénykép készítésétől.
A Nap mindig fog ragyogni a föld számára


Sajnálom hogy nem a legvilágosabb gondolatokkal kezdem ezt az évet, de pillanatnyilag borzasztó helyzetben vagyunk. A Sumatrai földrengés és a tsunami pusztító ereje 150.000 életet követelt eddig. WHO egy járvány megjelenését jósolta és ezért én egy sűrgős üzenettel válaszoltam dec. 29-én. Szerencsére sok ember elolvasta az üzenetemet és imádkoztak, a szeretet és hála energiáját küldve a tsunami által érintett területekre. Ez úton szeretném kifejezni hálámat mindazoknak akik a saját idejükből szakítottak arra hogy így segítsenek. Nagyon szépen köszönöm.


Biztos vagyok abban hogy ezek az imádságok csökkenteni fogják vagy teljesen leállítják a ragályos betegségek terjedését. Remélem hogy az egész világ vezetőinek a találkozása egy humanitárius találkozás lesz pozitiv vibrációval ahol mindannyian megtanulhatjuk hogy újból bízzunk egymásban. Ezért kérem imádkozzanak továbbra is szeretettel és hálával ezekért a területekért.


Van egy üzenetem Mirandatól is, akiről az előző napokbeli naplómban beszéltem. Ime az üzenet és egy fénykép Mirandavál és kutyájával.


Harmonikus Hallgatás™
A szív nyelvét beszélve

© 2004 Miranda Alcott M.A.
877.787.0009
www.AnimalsTalk2Me.com


Miközben írom ezt az üzenetet hogy bemutatkozam, le vagyok nyűgözve azok által a csodálatos egybeesésektől amik Dr. Masaru Emoto figyelmébe hozták a munkámat pont ebben az időszakban. Megtisztelve érzem magam hogy felkért arra hogy oszam meg önökkel a munkámat az ő site-ja segítségével.


Olyan képeségekkel születtem amik lehetővé tettek számomra hogy a láthatatlan világokat lássam és halljam azt ami nem hallható. Mint Emoto úr, hallgatam a víz által közvetített üzeneteket, tudva lévén hogy a víz képes arra hogy az emberi tudatot tükrözze.


Ma minden ember a világon probálja megérteni a hatalmas vízhullámokat amik sok életet elsepertek 2005 közelében. Miért történt mindez ? Mit tehetünk azért hogy segítsük azokat akik károsultak ?Hogy menekültek meg az állatok ettöl a katasztrofától ?


Sokan akik felvették velem a kapcsolatot ezután a természti csapás után nagyon csodálkoztak azon hogy sok emberéletet követelt de az állatoknál nem voltak vesztességek. Egy ekkora különbség megingatja a régi feltételes magasabbrendűségi hitet az állatokkal szemben. Szintén figyelmeztet arra, hogy vissza kell nyerjük azt a velünk született képeséget hogy halljuk azt amit semmilyen műszer sem érzékel.


Az állatok előrejelzik a katasztrofát


Mindenki hallott meséket arról hogy az állatok figyelmeztetik az embereket a készűlő katasztrofára. Az én gyakorlatomban sok alkalmam adódott hogy ‘tolmácsoljak’ az embereknek hogy megérthessék a figyelmeztetéseket amiket az állataik iparkodnak átadni magyarázhatatlan viselkedésükkel.


Mindannyian avval a képeséggel születtünk hogy bármilyen nyelvet megtanúlhatunk, hogy szabadon értekezhetünk az állatokkal, hogy hallhassuk a láthatatlan vezetők és barátok csendes szavait és hogy olvashassuk az elemek mozgásainak üzenetét. Mégis a nyugati kulturákban legtöbben közülünk a meletünk lévő emberekkel való komunikálásra szorítkozunk. Ilyen modón egy lényeges túlélési képeséget veszítünk, ami számunkra sokkal fontosabbá vált most, ezekben a drámai időkben, amikor váratlan változások történek a földdel.


Szerencsés vagyok mert a szüleim az életüket arra áldozták hogy a láthatatlan valóságót tanulmányozzák. Nagyon hálás vagyok nekik most hogy akkor bátorítottak arra hogy használjam a szokatlan érzékelő képességeimet, annak ellenére hogy ezeket nem tapasztalom mindig úgy mintha ‘ajándékok’ lennének.


Fiatal koromban hivatásos zenész voltam. De az életem hirtelen megváltozott egy baleset miatt aminek a következtében elvesztettem a hallásom és nagyon felerősődtek az intuitiv képességeim. Attól a pillanatól kezdve az egész életemet arra áldoztam hogy segítsek az embereknek, a képeségeim felhasználásával mutassam meg a bennük és a rajtuk kivül levő bölcsességet, hogy így megoldhassák a konfliktusaikat és megértsék az ebben a világban létezésük értelmét.


Kutyai Radar


Radar, az én első vezető kutyám volt az aki eszembe jutatta hogy az egyik legkézelfoghatóbb út hogy egy igazi belsővizsgálatot tehessünk a komunikálásl azokkal az állatokkal amelyek az életünk részévé váltak. Az én tanácsadási praxisom így kiterjedt arra is hogy segítsem a gazdi és kedvenceik közötti komunikálast is.


Elkezdtem tanítani egy létezésimodót is amit Harmonikus Hallgatásnak™ neveztem. Azok a folyamatok amik a szemináriumjaimon mennek végbe és az energetikai aktiválódás képessé teszi a résztvevőket arra hogy megszilárdítsák a komunikálasi hídat a környezetükkel azért hogy tökéletes harmoniában éljenek.


A katasztrofa csökkentése


Még azok is akiknek nincsenek intuitiv képességeik elismerik azt, hogy az állatok képessek segítséget és fizikai vagy pszihikai konfortót nyújtani az embereknek. Whisper az én kedves élettársam és vezető kutyám és én hivatásos ‘tolmácsolók’ vagyunk krizises időpillanatokban. Egy felszámítathatatlan értékű segítség volt a Columbine High School-i mészárlás, a Los Alamosi, New Mexico tüz és Ground Zero-nál a 9/11 reabiltás áldozatainak De a nemrég, a bolygonk másik oldalán, történt katasztrofával szemben a tehetetlenség érzelme vehet erőt rajtunk. Többször naponta megkérdeznek ‘Mit tehetünk – azonkívül hogy pénzt adományozunk- hogy segítsük azokat akik most szenvednek ?’


Azt hiszem hogy az egyik áldásos eredménye dr. Emoto munkájának az, hogy bizonyítja hogy mi valóságosan képessek vagyunk mély változásokat okozni. Nem számít hogy nyomtatva, énekelve, beszélve vagy képen ábrázólva, a szándék hatása tisztán látható a víz atomikus strukturájában.


Az együttérzés gyógyító ereje


Azok akik egyenesen éríntve vannak a tsunami által okozott katasztrofától nem szabadulnak meg könnyen a félelem negativ energiájától ami a szívükben van és aminek a visszrezgése az egész világon érezhető. Azért, a mi felelőségünk, akik a föld másik oldalán vagyunk, hogy nemkötödőséggel, határozottsággal kitartóan pozitiv hatásokat vizulizáljunk.


A tulnyomóan jelenlévő elem a bolygonknak a víz és mi együtt létezünk ugyanabban a tudatoceánban. Ez azt jelenti hogy ebben a pillanatban is mi alkotunk. Szóval, reggel, mikor felébredtek, vagy este lefekvés elött szakítsatok egy kis időt hogy azt a boldogságót és szertetteljes együttérzést amit a saját életetekben tapasztaltok küldjétek azoknak akiknek szükségük van rá. Ezután vizualizáljátok azokat az embereket akiket az esti híradóban látatok hogy befogadják a ti segítségeteket. A hatalmas távolság ellenére kiegyensúlyozhatjuk az energiákat ezen a bolygón, az erősen fokuszált szándékunk hatásá által. Az imádságok és áldások amiket szavak, vizualizációk és minden szívdobbanásotok által küldtök, a gondolat sebességével lesznek továbbítva a szeretet hulláma által az egész világba. Pozitiv gondolatok és eredmények vizualizálását folyamatosan fenntartva segíthettek hogy olyan körülmények jelenjenek meg amik a jelenlegi helyzetet egy ‘gyógyírrá’ alakítják, azért hogy ez a világ összefogóbb és együttérzőbb legyen. Hogyha ezeket a cselekedeteket folytatni fogjuk hosszú ideig akkor is amikor ez a helyzet megoldódott, akkor ez az egyesség ami a mi válaszunk a kháoszra következtében jelent meg, sokáig meg fog maradni mint egy folyamatosan nővő szeretet örökség.Miranda és kutyája, Whisper

az oldal felső része

első oldal


::::::::::Copyright(c)2003 Masaru Emoto All Rights Reserved::::::::::