2003 Augusztus 25- étőljunius 2005< július 2005 > augusztus 2005* Július 31, vasárnap – augusztus 5, péntek Vakáció a Fiji szigeteken

A következõ szemináriumok a Singapor-i után Ausztráliában lesznek augusztus 6-tól kezdve (kettõ Melbourne-ben, Brisbane-ban és Gold Coast-ban). Mert munkafüggõ vagyok, arra gondoltam, hogy ezekelõtt még szervezek pár szemináriumot olyan városokban mint pld. Sydney. Mégis, megtudtam, hogy a fiúnk, aki nagyon szereti a déli szigeteket, a Fiji szigeten nyaral ebben az ídõszakban, úgyhogy meghívattuk magunkat is oda. Az eredmény azt mutatta, hogy kiváló ötlet volt, és mi is öt napot lazítottunk. Nem sok ídõnk volt eddig arra, hogy együtt lehessünk a fiúnkal és ez most egy kiváló alkalom volt erre. A feleségem volt ott a legboldogabb, örvendve annak hogy öt napig nem utaztunk sehova. Sok szép fényképet készítettünk a szigeten. Önök is örvendhetnek itt ezeknek a fotóknak.

Szeretném ha minden napom ilyen lenne

Naplemente a Fiji szigeteken* 2005 július 30, szombat  Szeminárium Singapor-ban

27-én reggel Hazaka úrat a Heathrow repülõtéren hagytuk és Singapor-ba utaztunk. Mivel egy staff sem utazik velem én fogom írni ezt a naplót. (Bizonyára sokan önök közül azt gondolják hogy akárhogy én kellene írjam a naplómat! Sajnálom.)

Átutazóban voltam már Singapor-ban de most az elsõ alkalom hogy szemináriumot tartok itt. Szintén most történt meg elõször, hogy három teljes napot maradtam ebben az országban. Ennek a szemináriumnak a házigazdája a WBG (Nemzetközi Üzleti Csoport, egy olyan üzleti hálózat ami az egészségügyi cikkek forgalmaásával foglalkozik). 28-án reggel érkeztem a repülõtérre, ahol Sally, egy kedves hölgy fogadott.


Sally-vel

Késöbb tudtam meg, hogy Sally a WBG elnökének a testvére és tud egy kicsit japánúl. Neki jutott az a feladat, hogy foglakozon velünk. Nem volt semmilyen programunk tehát egész nap pihenhetünk a szobánkban.

29-én a WBG elnökével, Lim úrral és a cég más menedzsereivel (akik Lim úrnak a három lánytestvére és egyik nõvérnek a férje) ebédeltünk együtt. Az ebédnél zajló beszélgetésnek köszönhetõen megértettem végre, hogy miért hívtak meg, hogy beszéljek. Lim úr csupán 37 éves de, ahogy elkezdtem beszélgetni vele rájöttem, hogy a gondolkodásmódunk és a személyes történelmünk köt léteznek hasonlóságok. Ez annak köszönhetõ, hogy õ egy EAV mûszer segítségével elkezdte a Hado-t mérni 20 éves korában és sikerült egy egészséges élelmiszert létrehozon egy mag félébõl. Ezt a hállózatot az egészségügyi cikkek és a saját készítményeinek a forgalmazásáért építette ki. Emiatt az üzleti karierjének a kezdete a Hado mérõ készülék volt. Úgyhogy az én elsõ könyvemnek, az „Igazság a Hadoról‰, rajongója és emiatt hívott meg Singapor-ba. Olyan ez, mintha egy diákom lett volna Singapor-ban, tudtom nélkül. Ez az oka annak, hogy mikor elkezdtünk beszélgetni az volt az érzésünk, hogy egy régi baráttal talákozunk.


Ebéd a menedzserekkel

A szállóda egyik ablakából

Singapor egy eléggé szép város

30-án, a szeminárium egy nagy élõadóteremben zajlott le kb. 2000 résztvevõvel.Voltak emberek akik Ausztráliából, Taiwanból és Malaysiából jöttek. A termet nagyon jól elõkészítették.Szükségtelen mondanom, hogy a két órás szemináriumot élveztem és számos jelenetet tûztem be.

A teremben

A termet nagyon jól elõkészítették.* 2005 július 25, Hétfõ, júlis 26 Kedd 
Talákozás egy igaz baráttal Brocket Hallban, Londonban

Emoto úr különleges szemináriumján vehettem részt Brocket Hallban, ami egyórás autóút távolságra van a Londoni repülõtértõl. Kiszálltunk a kocsiból és örömmel tapasztaltuk, hogy a terem egy golfpálya közepén található amit a természet vesz körül. A szálloda homlokzata (õk “lodge”-t mondanak “szálloda” helyet) kõbõl épített és olyan szép mintha egy képeslapon lenne.


 

Este az emberek összejönnek a lounge-ban. Mindenki türelmetlenül várta Emoto úr másnapi szemináriumát.

Alig bíróm kivárni a holnapi napot; elkezdõdött.

A két férfiban a közös vonás az, hogy mindettõjüknek sikerük van az asszonyoknál.

Brocket Hall, UK színtén az “Europai Túrné”- amit Toshio Masuda szervez- egyik célpontja. A szeminárium egy gyönyörû gyûlésteremben volt megtartva. A résztvevõk között voltak olyan személyek is akik elõszõr vettek részt Emoto úr szemináriumán. Mindenkit megleptek a kristályfényképek.

A szeminárium

Masuda úr és felesége és a terem menedzsere


Szeminárium útán a terem igazgatójával pezsgõt ittunk, kint a szabadban. Ezútán élvezhettük a French cuisine-t (francia étel) amit egy kiváló fõszakács készített, aki nagyon kedves volt és figyelembe vette a japán ízlést is.

És a deszert Emoto és Masuda úrak éneklési párbaja volt. Masuda úr a “Keresztapa” film szerelem témáját énekelte, megjelölve a kezdési pillanatot. Emoto úr az “O Sole Mio”-val válaszolt. Ki volt a gyõztes?

Fénykép a kedvenc kutyájaikkal
Egy élet óta barátok vagyunk

Egy mester mondta: “Az életben nem létezik gyõztes és legyõzött”. Köszönöm.

Hirotsugu Hazaka, IHM* 2005 július 21, csütörtök és júlis 22, péntek Két szeminárium az Aqua Domban

Júlis 20-án Emoto úr és felesége Aqua Domba utaztak, Tirol környékére a következõ szemináriumokra. A Dom Ottitarban található, kb. egy órányira autóval Insbrooke-tól, hegyekkel övezve.

Ez a szeminárium a helybéliek csoportjainak és a turisztikai szervezeteknek a támogatásával jött létre, de a fõ szervezõ Hansz Bacher volt. Õ üvegmester és egy nagyon jól tájékozott személy ami a vízet illeti.

Az Aqua Dom ahol a két szeminárium volt és ahol az Emoto házaspár két éjszakát töltött egy olyan szálloda ami külömbözõ szolgáltatásokat nyújt mint pl. masszázs, gyakorlatok, tágas terek és egy szabadtéri medence. Egy Feng Shui mester tervezte és a zennek megfelelõ egyszerûséggel bír, az építkezésben pedig sok fát használtak.


Itt elõkészítettek egy lakosztályt Emoto úrnak és feleségének. A szoba tágas volt, még egy tûzhely is volt a közepén. Annak ellenére hogy általában nem maradhatnak úgyanott több mint két éjszakát, most Hansznak köszönhetõen három éjszaka maradtak itt, így több idejük maradt a pihenésre.

Sajnos nem mesélhetem el, hogyan lazított az Emoto házaspár, mert ezalatt az ídõ alatt elõkészítettük a 24-iki szemináriumot és a szeretetet és hálát küldõ ceremoniát a Liechtensteini víznek. Késõbb tudtam meg hogy Emoto úr a feleségével egy sétát tettek a környéken, egy nagy medencében úsztak és a tûzhely mellett ültek a szobájukban. Kiváló hely volt arra, hogy Emoto úr megünnepelje 22-én a születésnapját. A szállóda alkalmazottjai is nagyon kedvesek voltak, annyira hogy Emoto úr azt mondta hogy ingyen is tartana itt szemináriumot, ha újból lakhatna ebben a szállodában. Elszeretné hozni a lányát és az unokáját is ide.

Úgy látszik hogy sok koreai meghívott is jön ebbe a szállodába. Ha önök közül valakinek alkalma adódik, ajánlom ezt a szállot. http://www.aqua-dome.at/

Ezen a területen bõven van víz. Egy nagyon szép tó van itt és sok vízesés. Termálvíz források is vannak, amik itt bukkanak a felszínre. Ennek a nagyon tiszta víz forrásnak köszönhetõen a csap víz forrás víz és szinte nincs kezelve.


 

Hado Life Europe áprilistól kezdve készül hogy ide jöjjön, de mert Hansz sokat ismer a vízrõl, aggodótt, hogy másoknak nincs elegendõ tudásuk és veszélyeztetik az itt levõ víz jõvõjét. Ez volt az oka annak, hogy Emoto úr szemináriumát itt akarta szervezni. Mitöbb, én azt hiszem, hogy turisztikai pontként akarta használni az Aqua Dom-ot és az itt levõ termál- és tiszta vízet.

A szeminárium résztvevõi csak meghívottak voltak. Elsõ nap a szállodával kapcsolatban levõ emberek jöttek, és ezeknek a meghívóttjai; a második napi szeminárium a helyi politikusok és a turizmusban dolgozók számára volt tartva. Emoto úr beszéde nagyon tárgyilagos volt sikeresen átadva a szervezõ üzenetét. Bemutatott a helybéli víznek a kristályfényképeit amit Raszmusz készített és átadta a “víz üzenetét” hogy vigyázzanak az itt lévõ vízre.

A Tiroli emberek nem annyira közlékenyek mint máshol, úgy hogy nem sokan énekeltek Emoto úrral mikor felkérte õket, és bizonyára nem volt a legkönnyebb fenntartani ezt a szemináriumot. Különösképp látszott ez, azon a szemináriumon amit a születésnapján tartott, akkor amikor elénekelte a születésnapi énekét. Feszélyezve érezte magát, de a késõbbi reakciót látva, miközben az emberek vásárolták a könyveit, arra a következtetésre jutott hogy az üzenetet az emberek a szívük mélyébe fogadták be.

Hansz nagyon örült ennek az eseménynek a sikere miatt. Német lévén hallgatag, aki árnyékból keményen dolgozik azon, hogy minden jól menjen. A szívteljes személyessége könnyen leolvasható az arcáról. A szeminárium végén átadott egy csokor virágot Emoto úr feleségének, a tolmácsnak és nekem is aki csupán aszisztensként voltam jelen. Emoto úr azt mondta, hogy valószínû egyike azoknak a nagyon kevés embernek aki felismeri a nõi energia fontosságát és egy olyan személy akiben megvan ez az energia tipus. Ez egy olyan pillanat amikor boldog vagyok, hogy Emoto úrnak dolgozok, mert így találkozhatok ilyen különleges emberekkel.

Ennek a naplónak a végén felszeretném köszönteni Emoto úrat: “Boldog Születésnapot!” Amilyen volt az ön születésnapja az idén olyan élményekben teli éve legyén, úgy a személyes mint a szociális életében.


Szeretettel és hálával

Yukiko Hirakita Jordan (Hado Life Europe)* 2005 július 20, Szerda A Swarovski Múzeum látogatása

A mai nap kiváló volt, nemcsak Emoto úr és felesége számára hanem az összes alkalmazott számára is. Emoto úrral utazunk: Monika Lubitz asszony és férje, akik tolmácsok, a lányuk, Iris, a Hado Life Europe új elnöke, Otake úr, Rasmus és én.

Rasmus tegnap beszélt a Swarovski cég egyik igazgatójával és az az ötlete támadt hogy látogassuk meg a Kristályok Világa múzeumót, ami a Swarovski céghez tartozik, Tirol környékén.

A Swarovski céget Daniel Swarovski alapította mikor Tirol környékére emigrált a Csehszlovákiai Boémiából, 110 évvel ezelõtt. Azóta ez a cég híressé vált mint üvegkristály készítõ. Charlotte Ebner vezetett a muzeúmon keresztül, egyike a cég menedzsereinek, aki 17 éve dolgozik itt. Sokan azok közül akik a Swarovski cégnél dolgoznak, úgy néz ki, hogy sok éve dolgoznak itt, sõt, generációkon keresztül, mert a munkahangulat kiváló. A Kristályok Világa múzeum Ausztria második leglátogatottabb turisztikai pontja. Egy híres német mûvész készítette a múzeum alaptervét. Több mint 13 fõ szobája van. Eleinte meglepett a látogatók nagy száma.

A bejáratnál egy kinyújtott nyelvû oriás alakú kút fogadott. Iris, Monika másféléves kislánya, nagyon meglepõdött a váratlan alakú kút láttán. Iris nagyon figyelmesen megnézett minden kiállított tárgyat és nem ijedt meg sem a sötétségtõl sem a sok ember miatt.

A múzeum bejáratánál festmények vannak kiállítva, amik kristály poharakat ábrázolnak. Például Dali egyik nagy festménye ami tele van Swarovski kristálypoharakkal és egy másik hatalmas festmény ami egy hindú maharadzsát ábrázól aki egy elefánton útazik és egy gyémántokból és üvegkristállyokból álló szálítmányt kisér. Ezek a festmények nagyon szépen voltak megvilágítva. 17 külömbözõ országból vannak itt idegenvezetõk, és természetesen volt egy japán nyelvet beszélõ is.

Ezútán átmentünk egy olyan terembe ami úgy néz ki mint egy kaleidoszkóp ami formára vágott kristályokból lett alkotva és amiknek gyógyhatásuk van. Ez egy olyan szoba, ami azt a hatást kelti, hogy egy sok oldalú kristály belsejében vagy. Mindegyik ilyen szoba egy rejtélyes élményt ad, abban a pillanatban amikor belépsz. Olyan volt mintha egy futurista film szinterére léptem volna.

A látogatás közben Emoto úr megkérdezte hogy miért van pont 13 szoba, mert a 13-as szám egy különleges szám, tudták õk ezt mikor egy ilyen múzeumot építettek? Charlotte tudta hogy a 13 egy különleges szám és néha azért is számítják balszerencsét hozó számnak, de megigérte, hogy meg fogja kérdezni a múzeum alaptervkészítõjét errõl a számról, a legközelebbi alkalommal. Ha be is bizonyítódik hogy csupán egy véletlen egybeesés, akkor is roppant érdekes.

A 13 szoba útán, egy ajándékbolt van ahol számtalan Swarovski kristály található. Miútán láttam a sok gyönyörû kiállított kristályt nem tudtam megállni, hogy ne vásároljak én is egy párat magamnak. Hogyha nem is akarsz vásárolni, akkor is csodálatos látványt nyújtanak a szépen kivilágított kristályok. Emoto úr feleségének adta pénztárcáját, és õ egy kis medált vásárolt magának.

A végén meg lettünk hívva egy VIP lounge-ra, hogy pihenjünk a látogatás után és egy gyönyörû ajándékot kaptunk Charlotte-tól,egy karácsonyfa díszekbõl álló csomagot, amit a Swarovski cég évente gyárt.

Hát jó, a Swarovski cég és Emoto úr öt éve vannak kapcsolatban. Rasmus apja által tartott, a vízrõl szóló forum a Swarovski cég támogatásával volt szervezve. Swarovski szintén támogatta az “Iskola a vízért” kezdeményezést, ahol a gyerekek megtanúlhatják hogy milyen fontosságal bír a Tirolban és a hegyekben levõ víz. Lévén ezek a kapcsolatok, nagy remények fûzödnek a sikeres együttmûködéshez a vízzel kapcsoltos témakörben. Emoto úr és felesége nagyon örült hogy szorosabbá váltak a kapcsolatok a Swarovski céggel, fõleg, hogy már régebb óta érdeklõdnek iránta.

Emoto úr, köszönjük, hogy lehetõvé tette, hogy egy ilyen csodálatos élményben lehessen részünk. Én és Rasmus köszönetünket fejezzük ki a múzeum meglátogatásának kiváló ötletéért.

Yukiko Hirakita Jordan (Hado Life Europe)* 2005 július 19 Kedd, Szeminárium tirol környékén

Emoto úr sikeres szemmûtéte után, a feleségével együtt, ma az Ausztiában levõ Tirol felé utaztak. Emoto úr itt három szemináriumot fog tartani.

3-4 órát mentünk autóval Liechtenstein-tõl, ahol a Hado Life Europe irodája van, egész Garmisch-ig, Tirolban. A mai szeminárium házigazdája Gamper úr és felesége volt, akiknek van egy házuk, ahol szemináriumokat rendeznek és szintén válalkozók.

Mikor megérkeztünk, a helyszínen már sok alkalmazott volt akik a szeminárium elwkészítésével foglalkoztak. Egy nagy sátor volt felállítva a széles udvaron, egy büfé üditõkkel, egy sarokban pedig tûzet fognak gyújtani mikor leszáll az est, amit körül fognak ülni a résztvevõk, mindenfelé gyönyörû virágok és sok gyertya és fáklya volt helyezve. Még hó kristályokat, amiket Swarovski, egy helybéli cég készít, is aggatak a fák ágaira.

Ez a szemináriumház egy régi ház nagy udvarral. A Gamper házaspár kb. 150 személyt hívott meg, fõként Ausztriából és Németországból, hogy részt vegyenek ezen a szemináriumon. Gamper úr reklám szakértõ és reklámügynökként dolgozott a Swarovski cégnél, a felesége pedig mûvésznõ. Egy Gamper Mind Systems-nek nevezett tanfolyamot vezet, ahol iparkodik az üzleti ügyeket és a spiritualitást harmonikusan egybevonni. Ez a tanfolyam fõleg üzleti embereknek szól.

A meghívottak között volt egy osztrák élelmiszer cégnek az elnõke is, sok válakozó Tirolból, pár menedzser a Swarovski cégtõl, egy híres német színésznõ aki bemutató szemináriumokat vezet és sok más figylemreméltó üzletember.

Emoto úr programja zsúfolt volt egész estig: iterjút adott egy újságnak, találkozott a Swarovski cég mérnökeivel, megbeszélése volt egy fiatal válakozóval aki egy új gazdasági rendszert akar kidolgozni, stb.

Ahogy érkeztek a vendégek, a helyszín mind jobban kezdett hasonlítani egy szabadtéri mulatságra. Én segítettem a könyvárusításban, a terem hátsó részében. Gamper asszony német mûvészi kaligráfiát árúlt mellettem, úgy hogy élvezhettem az ottlevõ hangulatot. Az emberek mind kedvesek és közlékenyek voltak.

Az esemény egy Shakuhachi elõadással kezdõdõtt, amit egy híres amerikai muzsikus adott elõ, ezt egy híres német mûvész beszéde követte, ami után Emoto úr szemináriumjára került sor. Mert sokan a résztvevõk közül most hallhatta elõször Emoto úrat és, mert elegendõ ídõt szándékoztak hagyni az ezt követõ party-nak, Emoto úr beszéde rövid volt, 45 percig tartott. Meleg tapssal fogadták, de mert a résztvevõk tulnyomó része nyugodt és elegáns, a megnyilvánulasuk is ilyen volt. A visszhang pozitív volt, és egy újságban is megjelent egy cikk Emoto úr fényképeivel. Emoto úr és a házigazda megigérték hogy szeptemberben egy nagyobb szemináriumot fognak szervezni „A víz üzenete” címmel, ahol Gamper úr bemutatja az új gazdasági és üzleti rendszerre vonatkozó ötletét, Emoto úr beszéde mellett.

Mint minden ilyen party-n, ami ennek a helynek a jelegzetessége az, hogy mindenki késõ estig marad, iparkodva minnél jobban megismerni egymást. Emoto úr 23:30-ig maradt, de én még maradtam, és éjfél után zártam be a könyvpultomat.

Yukiko Hirakita Jordan (Hado Life Europe)* 2005 július 15 Péntek,Az USA-i Hado oktató tanfolyam után

Visszatértem LA-ba, a fiamhoz, miután 12-én elutaztam Japánból. 5 napig maradok itt, hogy lézermûtét segítségével gyógyítsam meg a szemeimet. Július 17 indulók az Europai szeminárium turnéra, addig nincs munkaprogramom.

13-án mûtötték a bal szememet, 15-én a jobb szememet, ma (július 16-án) már a számítógép képernyõjét nézem. Annak ellenére hogy a lézermûtét mégis csak mûtét, nem vészes dolog. Úgy gondolok a lézermûtétre mint egy más féle Hado-ra, vagy a rezgésen alapuló gyógyítási modszerre, úgyhogy számomra könnyû megérteni ezt a gyógymódot. Nem féltem és nem izgultam egy csöppet sem. Mi több, mindenkinek ajánlom ezt a módszert akinek diabetikus retinahártyagyuladása van.

Ezen a mûtéten kivül nem volt más feladatom, így elegendõ ídõm volt arra, hogy megnyugodjak és hogy egy hosszú beszélgetésem legyen a fiammal, aki az USA Hado Publishing kiadónak az igazgatója, itt, LA-ban. A 25 Hado okatatótanfolyam résztvevõirõl tartott beszámolót. Ezek egy internet csoportot alkottak hogy információkat cserélhessenek és mindegyik külön dolgozik, felhasználva a tanúltakat.

Megkaptam a lefordított változatát annak amit ezen a tanfolyamon a résztvevõk írtak. Nagyon megilletett és meghatott a komoly hozzáállásuk és megígértem magamnak hogy minden energiámat arra fogom használni, hogy ezt a rendszert javítsam és sikeressé tegyem. Kezdésképp, a fiammal beszéltem a következõ Hado oktató tanfolyam tervérõl.

Ezeket az információkat hamarosan megtalálhatják a Hado.net web oldalon, és megszeretném osztani önökkel a tanfolyamrésztvevõinek a válaszait arra vontkozólag hogy mit jelent számukra ez a tanfolyam és mik az elvárások, ezen a web oldalon. Ha érdekelve vannak, kérem olvassák figyelemmel az alábbi információkat.

A második Hado oktató tanfolyam

Idõpont: 2005 november 4,5 és 6 péntek, szombat, vasárnap
Helyszín: Hilton Reptér, Los Angeles, Kalifornia, USA

A harmadik Hado oktató tanfolyam
Idõpont: 2006 február 17, 18, 19 péntek, szombat, vasárnap
Helyszín: Hawaii – Nagy Sziget

Egyes megjegyzések a tanfolyam résztvevõitõl:

Név

Miért jött erre a tanfolyamra?

 

Feedback az iskola szervezésére vonatkozólag?

Tervek a jõvõre nézve /javaslatok

 

B.H

Hogy megtanúljam értelmezni a kristályfényképeket és hogy másokat is megtanítsak arra, hogy milyen fontos ezeknek a fényképeknek az üzenete. És azért is, hogy az emberek az életük mindennapjaiba bevezessék.

Kiváló és nagyon jól szervezett volt. Szerettem volna ha több ideig tart, esetleg pénteken egész nap. Nagyon tetszett a bevezetés a japán kultúrába, az érzelmekre és tudásra vonatkozó információk.

 

Két helyen is van lehetõségem hogy radiésztétaként dolgozzak Santa Cruzban, júliusban és Sedonaban (Flagstaff AZ) ebben az évben és bizonyára jõvõ év tavaszán az Amerikai Radiésztézia Egyességnél, Seattleben. Még van két templom Redding környékén akik érdekeltek.

A.B.

Mikor elõször kerültem kapcsoltba Emoto úr munkájával elhatároztam hogy mindenkivel megosztom a hallottakat akivel találkozom. Ez egy nagyon jó alkalom hogy a kolektiv tudatban egy nagy átalakulás történjen. Itt kellett legyek. Részt kell vegyek ebben. A víznek dedikáltam magam. Ez az én lehetõségem. Köszönöm.

Hihetetlenûl gyönyörû volt. Egy tökélétes keveréke a tudománynak és a tudatnak, tele meglepetésekkel, lelki melegséggel, nagylelkûséggel, jó vendéglátással, és a legjobb minõségû információkkal. Az hogy itt lehettem megváltoztatott. Jó lenne ha felkérnék a résztvevõket hogy az észrevételeiket és kérdéseiket a végén tegyék fel, hogy ne az elõadásnak szánt idõt használják. Óránként jó volna egy rövid szünet, hogy kinyújtózhassunk. Nem biztos, hogy lehetséges, de nagyon jó lenne, ha azok akik a terem hátsó részén vannak nem lennénnek olyan messze a képernyõtõl.

Nincs semmilyen elvárásom, de értékelni tudnám, a tehnikai segítséget, ha majd szükségem lesz rá. Szeretném tudni hogy mit csinál Emoto úr, milyen új kutatásokat kezdeményez, hol tart elõadásokat. Négy szemináriumom van betáblázva: a Nashville-i, Knoxville-i és Memphis-i Noetikus Tudomány Intézet Csoportnál és egy csoportnál ami Huntsville-ban van. Ezenkivûl tervemben van, hogy a munkámban, ennek az iskolának a rendszerét alkalmazzam. Nagyon érdekelne hogy a Keleti Parton terjeszem a készítményeket, ha így segíthetek a szervezetnek. Az események logisztikáját szeretném képernyõzni a területemen. Szeretném tanúlmányozni a MRA-t Peter Slane-el akkor amikor õ fel lesz készülve arra, hogy oktason, és szakértõ szeretnék válni ennek a mûszernek az alkalmazásában.

B.T.

Arra vágytam, hogy Emoto úrral talákozhassak és többet tanúljak az üzeneteirõl és arról, hogy lehet ezeket a mindennapi életembe átvinni, úgy hogy a világbékét szolgálhassam.

Profi szintû volt, nagyon jól zajlott, személyes meleg lelki kapcsolatot létesítve. Egy igazi visszatükrözõdése Emoto úr filozofiájának és üzenetének. Különösen értékeltem a kisérleti szesziókat (zazen, tea, MRA-t használó bemutatások). A kisérleti rész számomra fontosabb mint az elõadások. Több szünetidõt javasolnék és egy kicsit lezserebb programot. A három napos tanfolyam nagyon jól volt megszervezve de szeretném ha részletesebben be lennének mutatva a programba lévõ események és az indokok amiért ennek a felkészítõ programnak a részévé váltak. A tolmácsok nagyon jól fordítottak!

Hawaii egész területén szeretnék tartani bemutatásokat, különbözõ iskolákban és szervezetek klubjaiban. Folyamatos támogatásra van szükségem, hogy válaszokat kapjak azokra a kérdésekre amiket nekem feltesznek. Egy ötlet brainstorming-ot szertnék szervezni, arra vonatkozólag, hogy miképp lehessen ezt az üzenetet játékos modón terjeszteni gyerekek/felnõttek számára és támogatást szeretnék ez irányban. Ahogy Emoto úr is említette, számomra is Hawaii egy olyan energiaforrás ahová a világ minden tájáról jöhetnek az emberek nem csak azért, hogy feltöltödjenek, hanem azért is hogy adjanak úgy, hogy ez mindig egészítve legyen.

T.C.

Egy olyan karriert akarok ami teljesen összhangban van az én értékeimmel. Az értékeim közt vannak: a megismerés, inteligencia, õszinteség, tudás, mások megsegítése, az univerzum rejtélyeinek feltárása.

Az elõadások alatt a résztvevõk a kérdéseiket feljegyezhetnék és így a válaszokat minden szeszió vegén megkaphatnák. Egy ebéd büfé nagyon hasznos lenne.

 

Segítséget kaphassak minen Hadora vonatkozó kérdésemre, amire nem tudok válaszolni. A MRA segítségével szeretném kutatni a vízet és a gyógyítást ; szeretnék szervezni egy konferenciát ; beszeretném mutatni mindezeket azoknak akik meghatározzák, hogy a kutatás és fejlesztés irányában mennyit fektetenek be.

 

M.T.

Emoto úr munkája nagy hatással volt rám és arra vágyok, hogy segítsem a víz gyógyító erejére vonatkozó elméletét terjeszteni. Ez összhangban van az életem küldetésével, hogy meggyógyítsam az emebereket, a bolygót, emeljem az emberiség tudatszintjét. Aldottnak érzem magam hogy itt lehetek mint a Hado egyik új követe.

Egy kiváló oktatás, elvárásaimon túlmenõ! Szerintem több idõt kellene szánni a Q&A (kérdések és válaszok) szesziónak.

Nem arról van szó, hogy mit tehet értem az IHM, hanem inkább arról, hogy mit tehetek én Emoto úrért és az IHM-ért. Minden amit kérek a szeretetetek Hadoja, a hálájé és a fényé! Iparkodok több bemutatást szervezni a Hado tehnologia különbözõ alkalamazásaira vonatkozólag. Szemináriumokat szeretnék rendezni ahol bemutathatom a Hado vízre vonatkozó információkat és azt, ahogy ezt alkalmazni lehet a tökéletes egészség és jólét elérésére. Emoto úrral szeretnék dolgozni olyan Hado tehnologiák alkalmazásának a kimunkálásában ami egy egészséges öregkórt biztosíthat és ami nõvelheti az emberek és a bolygó élethosszát ! Szeretnék bemutatásokat szervezni, amiken keresztül az USA-beli IHM-nek segíthetek hogy a gyógyító víznek a létrehozását és a terveit finanszírozhassa.

P.F.

Hogy többet tanulhassak a víz üzneteirõl és azt, hogy hogyan oszthatnám meg ezt a tudást a gyerekekkel, és azokkal akik gyerekekkel foglalkoznak, és természetesen az anyákkal. Szándékomban áll saját vállalkozást kezdenem, mint béketanácsadó.

Jó lenne ha nagyobb aperitiv és ennivaló választék lenne és, ha idõ hiány miatt nem kellene úgy sietnünk az evéssel. A tolmácsok fantasztikusak voltak. Fõleg Andrewnek sikerült nagyon jól a Hado lényegét átadni.

Arra számítok, hogy fogjuk tartani a kapcsolatot, hogy érezhessem az energiájukat és a támogatásukat, hogy segítsenek abban, hogy mindent megtegyek a víz csodájinak a terjesztésére.

 

 

 

M.C.

Az Isten adott életet nekem, és amit én teszek az életemmel az az én hálaadásom Istennek. Egy Mexikóban honos csoportnak a tagja vagyok ahol úgy ismernek mint Itza a Chicken Itza Yucatan-ból, vagyis a víz papnõje.

Jó. 1. A kérdések az elõadás végén legyenek feltéve, hogy ne szakítsák félbe a bemutatás folytonosságát. 2. Tisztelejelként az ön kultúrája iránt, jó volna ha megtanítanának azokra a gesztúsokra amik tiszteletet és megbecsülést jelentenek.

Szeretném tudni a munkalicensznek, a felszerelésnek és az oktatásnak az árát. Az én életelvem a következõ volt és marad : légy mindig becsületes ; cselekedj bátran, útasíds vissza a sikertelenéseget, lépj rezgésbe az üzenettel és add tovább. Egy szállodát akarok nyítni, termálvízzel, egészségügyi központ Arizonában és az Egyesült Arab Emirátusokban és minél több spanyol és arab nyelv beszélõhõz szeretettel és hálával eljutni. Köszönöm.

B.B.

Éreztem a hívást, tudtam hogy ezt kell tennem. Éreztem a szavak erejét, jóság és hála egész életemben. Mindannyiotoknak hálás köszönet ezért a lehetõségért.

Jó munka! Nagyn jól szervezett és bemutatott, minden tiszta szívbõl.

Elõadások/szemináriumok az iskolákban/a munkahelyemen megosztani mindenkivel. Fogunk aktualizált bemutatásokat és fényképeket kapni?

 

R.J.

Úgy éreztem hogy ez a munka az életem értelmének része. Karrier átállásban vagyok és arra gondolok, hogy a Hado egy részévé válhat az új életemnek.

Mindenekfelet, ez egy gyönyörû élmény volt ami átalakította az életemet. Az egyedüli dolog amit megváltoztatnék a helyszín. Ez az élmény szerintem sokkal erõsebb lett volna ha egy természetes környezetben zajlik. Egy jobb csoportkapcsolat alakulhatott volna ki ha alkalmunk lett volna együtt ennünk. Szintén kiváló lenne, ha minden reggel spirituális gyakorlatokat hajtanánk végre. Felajánlhatom a szolgálataimat jóga és meditáció oktatóként.

Szoros kapcsolatot szeretnék tartani a Hado-val és az IHM-el azért hogy sikeresen terjeszhessem a szeretetet és a hálát a világban. Értékelni tudnám, ha az ezen a tanfolyamon együtt készített fényképek másolatait megkaphatnám. Köszönöm.

C.B.

Masaru Emoto úr bátorított hogy végezem el ezt a tanfolyamot. Azt kivánom és azt akarom , hogy Emoto úr munkáját a Hado elveinek megfelelõen használjam fel. Szintén arra vágytam, hogy a személyes belsõ lényem fejlõdését elõsegítsem. Jól érzem magam az IHM alkalmazottak és a tolmácsok társaságában.

Ellenörízzék hogy minden diapozitív felvételnek az angol felírata legyen helyesen írva és nyelvtannilag helyesen szerkesztve. A tanfolyam kezdõdjön péntek reggel hogy a szünetek hoszabbak legyenek. Egy kicsit több pihenésre van szükség. Egy esti határidõ megszabása; a szombat esti beszélgetések a résztvevõk közt túl sokáig tartottak. A vendéglõ jobb együttmûködése - fontos hogy ne késsenek a felszolgálással! Kérem adjanak hozzá egy elefántos fényképet a Hado oktatotóknak ajándékozott fényképes CD-re.

Értesítsenek minden fontos új információról és küldjék el az új fényképeket, hogy a legfrisseb adatokat mutathassuk be. Kérem aktualizálják évente kétszer a Hado okatatóknak szánt CD-ket. Esetleg egy értesítõ levél a Hado okatatók számára amiben tudosítnak az új kutatásokról vagy hírek Emoto úr munkájára és szemináriumjaira vonatkozólag. Több könyv és cikk megjelentetése gyerekek és felnõttek számára amin keresztül a Hado elvet bemutathatják. Esetleg errõl is fogok tanítani ha lesz elegendõ idõm. Köszönöm önnek és köszönöm a támogatást. Aloha.

I.K.

Mélyen rezonáltam Emoto úr azzal a tervével hogy szeretetet és hálát adhassak a világnak és az egész univerzumnak, ezért csatlakoztam ehez az iskolához. Nagyon hálás vagyok azért mert büszkén azt mondthatom hogy Emoto úr egyik alkalmazottja vagyok. Mindig nagy hatással volt rám Emoto úr és a alkalamazottjainak a magas tudásszintje és arra vágytam, hogy velük dolgozhassak. Ebben a pillanatban a szívemben hálás vagyok.

Különösképp tetszett hogy tanítottak a Shinto-ról és a Zen-rõl. Ez egy kiváló alkalom volt arra, hogy az amerikaiak megérthessék a japán kulturát és a Hado eredetét. Mindannyiunkra nagy hatást tett a tea ceremonia. Remélem, hogy én is besegíthetek a következõ alkalommal. Mi Emoto úr véleménye a QXIC Hado mûszerrõl?

Szeretném ha mindenki, nemcsak a spiritualitással foglalkozó emberek, megértenék ezeket a dolgokat. Egy, az én lakásomban szervezett találkozóval szeretném kezdeni, ahol bemutatnám az itt kapott képeket. Aztán elszeretném terjeszteni az egész világon. Remélem hogy befogadnak a kultúrházak vagy ateneumok. Mert a 4 éves unokámnak is tetszenek a kristályfényképek szeretnék egy ilyen fényképekkel ábrázolt mesekönyvet írni. Ugy érzem hogy a boldogság, sokféle ötlet alakjában jön a felszínre.

T.W.

Ez az szép és egyszerûen zseniális munka ihletet. A kinyilatkoztatás arra vonatkozólag, hogy mi képesek vagyunk részt venni az alkotó munkában, hogy a saját valóságunkat a szavak segítségével kivetítjük és az a tény hogy ilyen kristály fényképekhez juthatunk – ami egy igazi ajándék az emebriség számára.

Mindenekflett egy nagyon jó informálás. Szép lenne ha minden oktató rövíden bemutatkozna. Megkaphasuk egy CD-en az összes bemutatott fényképet. Egy minnél tisztább világosabb kép arról, hogy milyen elvárásaik vannak velünk kapcsolatban a jõvõben. Megérteni azt, hogy milyen irányba halad az IHM. Mi történt az ENSZ-nél Emoto úr konferenciájának következtében? Köszönqm az ajándékokat.

Én szoros együtmüködésben szeretnék dolgozni Emoto csoportokkal hogy termékeket hozzunk a piacra, stratégiai irányokat létrehozni, megtalálni azokat a módokat amik segítségével bõvíthetõ a termékek és szolgáltatások skálája ami rendelkezésre álhat az emeberek számára az egész világon, a Hado oktatók segítségével, az IHM vagy a Hado kiadó révén. Esetleg elõadások, tanítás, munkamegosztás. Esetleg Hado gyógyító ként – az egyének és a környezet részére. Részt akarok venni ebben a munkában bármilyen modón. Értesítsenek azonnal az új felfedezésekrõl és az új fényképekrõl. Tudosítsanak bármilyen változásról, termékekrõl, stb. ami ezen a területen jelenik meg.

P.S.

Szándékomban áll a Hado üzenet terjesztése a gyógyító mûvészet területén. Szakértõ oktató szertetnék lenni és kutató a Hado tehnologia területén.

A tanfolyam kiváló volt. Az alakalmazottak nagylelkûek és figyelmesek voltak. A téma nagyon érdekes volt.

Szándékomban áll a Hado-R & Hado-G Amerikai forgalmazója lenni.

S.M.

Meg szeretném osztani ezt az üzenetet munka csoportok keretén belül, minél több emberrel. Létrehozzak egy kapcsolatot eközt az üzenet közt és a Dahn üzenet közt (Dahn gyógyító/mester vagyok).

Az esemény remek volt, sok külömbözõ arca volt. Valahogy több testgyakorlatokat kellene a programba tenni. Túl hosszú a széken ülés egyszerre. Több dolog Emoto úrról.

Egy munka csoportot fogok alkotni és ezt az üzenetet eleinte az iskolákban levõ professzoroknak fogom átadni, hogy ily modón átalakíthassák az iskolaosztályaikat. Szintén, valahogy adjam át a Dahn üzenetet is. Szeretném Emoto úr és Ilchi Lee úr, aki szintén egy olyan mozgalmat vezet aminek a célja a világbéke elérése, találkozását megszervezni. Szeretnék napirenden lenni az infomációkkal és a változásokkal, e-mailen vagy a web oldalon keresztül. Egyenes kapcsolatunk lehet a fõ web oldal oktatóival? Emoto úr küldhetne üzeneteket amiket csak az oktatók olvashatnak el. Hogy tudnám megszervezni a találkozót Ilch Lee és Emoto úrak közt? Dahnworld.com; brainrespiration.com – ezek a site-ok japán nyelven vannak. Létezik egy hely ahol kérdéseket tehetünk fel?

L.S.

Kétszer voltak súlyos sérüléseim és részleges bénulásom es meg lettem gyógyítva, és értékelni tudom gondolat erejét; ezenkivûl a Firewalk Kutató és Oktató Intézet munkatársa is vagyok. Oktatóként az intézetnél, természetes hogy bõvíteni szeretném a tudásomat azért hogy az egész világ meggyógyításának a szolgálatában hatásossabb legyek. Mindezek tökéletesen kapcsolodnak azokkal a szemináriumokkal amiken a jegyesemmel eggyütt veszek részt. Õ amerikai benszülött és hagyományos gyógymodókat alkalmaz. A benszülöttek iserik ezeket a dolgokat. Egy tökéletes egyesülés.

Nagyon jó lenne ha minden kurzus rögzítve lenne, hogy újból hallgathassuk. Ez egy gyönyörû segítség volna számunkra.

Ha lehetséges, meg szeretném kapni Misuzu Kaneko verseinek, amit ma reggel olvasott fel, az angól nyelvû fordítását. A belsõ Univerzum, Isten és egy méhecske. Meg szeretném tanulni azt, hogy tetszen minden és mindenki. Szeretnék egy programot kezdeményezni a tinédzserek számára, az iskolákban, hogy gazdagábbá tegyék az életüket. Gary-vel eggyútt fogunk dolgoni a mi egészség otthonunkba; hétvégeken szemináriumokat fogunk szervezni munka csoportok részére azért, hogy bebizonyítsuk, hogy azt amit a benszülöttek ismernek valóságos. Értékellek mindannyiotokat, tisztellek és a Mi Teremtönk Szent Fényében tartalak meg benneteket! Namaste, (Az Isten Aki bennem van látja és tiszteli az Istent Aki benned van!)

P.F.

Részese szeretnék lenni azoknak a mentõ megoldások megtalálásának amiket a mi szép bolygónk lakosainak a problémái követelnek. Emoto úr munkája egy mód ami támogat és sikert ad mindenben.

A legcsodálatosabb és váratlan arca ennek az iskolának az, hogy minden résztvevõ láthatóan megváltozott. Jószándék, szeretet, tisztelet és méltányolás, és az áldó ímák tették lehetõvé ezt a változást a csoport keretén belül. Köszönöm

Több információt szertnék a tiszta forrás víz jó hatásáról – a legújabb tehnologiáról. Melyik tesztelt ivóvíz a legjobb? Arizonában szeretném kezdeni a Hado információ terjesztését. Én személyszerint nem értek egyet a személyes fényképemen alapuló kristályoknak a létrehozásával. Ez az ego-nak a nõvelésére és ragaszkodáshoz vezethet. Ezek az emberek kirilian (aura) fényképet készíthetnek maguknak és azok nem teremthetnek nézeteltéréseket a Hado oktató csoport keretén belül.

S.B.

Egyszerû, követtem a szívemet…

Egy nagyon jó és rendkivûli bemutatás. Jó lenne ha felkérnék a résztvevõket, hogy a kérdéseiket tegyék fel az elõadás végén.

Nincsenek elvárásaim. Nyított gondolkodással és szívvel fogom továbbadni ezt az üzenetet.

B.K.

Mindent meg szeretnék tanulni a Hado-ról és Emoto úr munkájáról, hogy betudjam mutatni ezeket az információkat a gyerekeknek, szemináriumokon és könyvekben. Szeretnék a közép iskolákba és gimnáziumokba menni és kisérleteket csinálni a gyerkekkel együtt. Szeretném a gyerekeket segíteni abban, hogy sokkal pozitívabban gondolkozanak az életükben. Szintén, szemináriumokat szeretnék szervezni az oktatók (tanárok, könyvtárosok) szamára is arról, hogy hogyan lehet használni a Hado-t az iskolákban, segítõeszközként a szemtelen gyerekek, vagy autizmussal vagy ADD-vel bíró gyerekek kezelésében. Szerintam komoly kihívások vannak az iskolákbanés a Hado fontos megoldásokat adhat. Szintén szertnék beszélni a környezetproblémákról, amik a könyveim fõ témái voltak.

A tanfolyam csodálatos volt. Sok új dolgot tanultam a Hado-ról és azokról a hiedelmekrõl amiken alapszik. Tetszik a meditáció és a Shinto-ra vonatkozó adatok. Az egyedüli dolog amit változtatnék esetleg az, hogy a kérdések a végén legyenek feltéve.

Szeretném ha létene egy személy akivel tarthatnám a kapcsolatot és aki segíthetne a könyveim megírásában. Szándékomban áll gyógyító energiát használó személyekkel együtt dolgozni, és természetesen a gyerekekkel. Azt hiszem hogy sok emberhez eljutattom Emoto úr üzenetét. Erõsen hiszem hogy a “Szeretet és hála” üzenetét terjeszteni tudom mert én átélem ezt az üzenetet.

S.I.

Mert szeretem az Életet és az igazságot. Minden tõlemtelhetõt megteszek azért, hogy biztassam az embereket arra, hogy megismerjék és keressék a létezésük értelmét. Úgy érzem, hogy ezek a kutatások nagy segítséget nyújtanak ebben az irányban.


Jó adat leadást, több kisérletezõ gyakorlat jól jönne hogy megszakítsák a nagyon hosszú elõadásokat. A Tea ceremonia sokkal összpontosítottabb és nygodtabb lehetet volna (pl. ki-be járkálás nélkül, vagy a kint zajló beszélgetések nélkül) A ceremonia nagyon jó volt, de a környékben levõ zaj nem volt valami ellazító.

Aktuális fényképeket szeretnék és új elbeszélések vagy elvek amiket másoknak is tovább adhatunk. Sok szeretetet és támogató energiát. Szándékomban áll egy elõadás megszerkesztése, és késõbb konferenciák szervezése, cikkek megjelentetése a saját lapomban és az önök termékei eladása. Szeretném a Hado elveit megtapasztalni saját magamban miközben másokkal is megosztom.

G.B.

1992 óta dolgozok a víz segítségén alapuló gyógymûvészet területén—www.internalawareness.com, arra tanítva a klienseimet, hogy a testük iránt szeretet és méltányoló imákat használjanak gyógyítás közben. Emoto úr könyveinek segítségével most megtudom “mutatni” ezeknek a gondolatoknak a hatását. Tudom, hogy enneka tanfolyamnak köszönhetõen nagyobb ember csoportoknak fogom tudni “átadni” ezt a munkát. Ezt az üzenetet az ovódás gyerekektõl a kollégiumót végzõ diákokig tovább szeretném adni.

CD-ék minden oktatónak. Matsumura úr mutassa be a meditációt mielõtt elkezdené hogy tisztább rálátásunk legyen arra, hogy mi a szándéka.

Esetleg telefon konferenciákat tartsanak velünk, hogy így tartsuk a kapcsolatot és e-mail-en keresztül aktualizálják az információkat, hogy tudjuk mikor tart szemináriumokat Amerikában hogy résztvehessünk mint tanoncók. Legyen meg az õ bemutatása úgy, hogy ne csak lemásoljuk az információt és kicseréljük az “én” személyesnévmást az “õ”-vel vagy “Emoto úrral”. Szintén szeretnék fényképeket rock sztárokkal amiknek a zenéjét hallgatják a gyerekek, a cigaretázás és a drogoknak a hatását. Szeretnék egy gyüjteményt a “csunya szavak” kristályaival, hogy megmutathassam a “gyerekeknek” ezeknek a hatását.

S.B.

Azért, hogy Emoto úr tudását és munkájának bölcsességét átadjam a gyerekeknek, a tanároknak, egy erõfeszítésként azért, hogy átalakulás történjen bennünk és a világunkban. Ezek az információk erõt adók, ahogy Gandhi is mondta:”Legyél te az a változás amit a világban akarsz látni”. Ezek az információk segíthetnek abban, hogy ezt véghez vihessük.

Esetleg hosszabb ídõ nyilt beszélgetésekre, hogy minden kérdés választ kapjon. Minden kiváló volt! Köszönöm.

Értesítsenek mindig Hado Intézet által végzet új kutatások eredményeirõl. Válaszoljanak a közben felbukkanó kérdésekre.

S.Y.

Igazából arra vágytam, hogy a Hadoról és Emoto úr filozofiájáról tanuljak.

Meglepett a program tartalma és sok új dolgot tanultam. Egy kicsit sokat tart mert mindig szükséges a fordítás, de feltételezem, hogy nem lehet másképp.

Egy (kis vagy közép) Hado osztályt akarok létrehozni. Még ismertebbé akarom tenni világszerte a Hadot. Külömbözõ lehetõségekre akarok gondolni ami hosszú ídõre szolnak. Kiváló szeminárium volt. Tele vagyok hálával és csodálattal. Köszönöm. És az alkalmazottjainak is köszönöm.

L.R.

Követtem a hívást ami valahonan jött túlléptem a félelmemet és válaszoltam erre a hívásra.

Nagyon tetszet az oktató kurzus. Ebben a pillanatban nem tudok arra gondolni, hogy mit lehetne javítani, de ahogy letisztázodik bennem ez az élmény, értesíteni fogom önöket.

 

Mik az elvárásaim: mindig tudósítsanak minden új dologra vonatkozóan. Terv: templomokban és iskolákban tartsak szemináriumokat. Még túláradók a létezõ lehetõségek de hamarosan több tervet fogok készíteni, biztos vagyok ebben. Köszönöm!

Az elsõ Hado oktató tanfolyam részletes mûsorát a szeptember 10 és 12-i naplóban találhatják. Azokon a tanfolyamokon amik következnek hasonló program lesz.Emoto úr részt vett a “Nyított szeminárium a Tudatról és a Hadoról” eseményen az Aichi Expon mint meghívott. Ez egy két napos szeminárium ami tegnap kezdödõtt. Ennek a szemináriumnak a címe:”Elõadás az egészségrõl, hosszú életrõl, és gyógyászat mindenki számára: az élet ragyogni fog a betegség teljes hiánya korszakában”.

Ezt az eseményt július kezdetén szervezik nyított szeminárium formájában, hogy új gyógyító modszereket mutathassanak be a Hado Gyógyító Tudomány és Tudat, a Nemzetközi Hado Kutatóintézet, a Hado Kutatás Orvosi Egyesület és IHM Fõintézet révén. Minden alkalommal sok híres felszolaló vesz részt ezen a szemináriumon, de mert az idén az Expo-ban volt szervezve, a szeminárium nagyon különleges volt. Az idén nem tudtam sokat segíteni a szervezésben, de Emoto úr, mint elõadó, nagyon jól boldogult és sok orvosi területen munkálkodó elõadó dicséretét nyerte el.

Mert a szeminárium a Rotary Hallban volt, egy 200 férõhelyes teremben, voltak akik a terem hátsó részében álva maradtak. Emoto úr keveset beszélt de az elõadása mélyértelmû volt és nagyon érdekes. Emoto úr különösen nagy hatással volt Dr. Atsumira, a Tokyoi Egyetem orvosi szakának a professzorára, aki az orvosi mûszerek szakértõje. Beszédje közben dicsérte Emoto úr munkáját, és a végén, a saját beszédjének szánt idejét átengedte Emoto úrnak hogy válaszoljon a felmerült kérdésekre. Egy nagyon kegyelemteli gesztús.


Az Emoto úr beszédét nagy figyelemmel halgató résztvevõk (a Rotary Hall-ban Aichi Expo-ban)

Mert Koutarou Miyazaki átvette a Hado Gyógyító Tudomány és Tudat vezetését apja, Gakei Miyazaki halála után, Emoto úr bemutatta elismerését és háláját átadva egy üdvözletet amin a Miyazaki család látható. Koutarou annyira meghatódott Emoto úr gesztusától, hogy az elõadás után hozzá szaladt és könnyes szemmel átölelte. Azt hiszem, hogy elég nehéz volt Koutarou számára hogy mindezt megszervezze. Lehet hogy Emoto úr értette meg a legjobban ezt az erõfeszítést.

Az esti része az elõadássorozatnak az EXPO halljában volt. Eszmecsere volt amit Akira Kawashima úr, Hado oktató, vezetett. Kawashima úr sok újságban és tv mûsórban jelent meg mint alternativ gyógyításmód szakértõje (holisztika). Annak ellenére hogy az eszmecserén résztvevõk mind orvosok voltak, Emoto úr kivételével, Kawashima úgy vezette ezt az eszmecserét hogy Emoto úrat a figyelem központjába tartotta. A beszélgetések arra vonatkoztak, hogy milyen kellene legyen a gyógyítás és az orvosok hozzáállása és a tudat fontossága. A beszélgetések nagyon jól folytak le és mindannyian pozitiv megjegyzéseket kaptunk a résztvevõktõl.


Emoto úr az eszmecserén

Mindennek fellett ez az esemény újra figyelembe hozta Emoto úr teljesítményeit az orvosi területen. Nagy reménnyekkel a jõvõre vonatkozóan, ez az esemény szerintem sikeres volt.

Akihiro Otake végrehajtó igazgató IHM


az oldal felső része

első oldal


::::::::::Copyright(c)2003 Masaru Emoto All Rights Reserved::::::::::