2003 Augusztus 25- étőljúlius 2005< augusztus 2005 > szeptember 2005* 2005 augusztus 10, szerda  Visszatérés haza Narita-ba

Következõ nap a szervezõk szolgálatkészen és udvariasan kikisérték az Emoto házaspárt a repülõtérre és reményteljesen kérdezték, hogy mikor látogat újra Ausztráliába. Emoto úr azt válaszolta, hogy ha szükség lesz erre, boldogan szervez még egy turnét az Ausztráliai városokban. Az Emoto házaspár visszatért Japánba 30 napos utazás után az océanon. Emoto asszony nagyon boldog volt, hogy újra láthatja a kedvenc cicáját, ‘Tama-chan’-t miközben Emoto úr türelmetlenül várta, hogy Japánban több szemináriumot tartson, ami szinte rögtön a visszatérése után meg is történt.

Köszönet mindazoknak akik melletünk voltak és segítettek ezen a turnén, segítség ami bizonyára hozzájárult ahoz a kiemelkedõ sikerhez amit ezen az Ausztráliai Turnén elértünk.

Kimiko Miyazawa* 2005 augusztus 9, kedd  Szeminárium az Arany Parton

Az ausztráliai turné utolsó napja. Ezen a napon Emoto úr több rádió interjút adott kora reggeltõl és mind nagyon jól zajlottak, meghatott és boldog hallgatók és vendéglátók akik örültek annak, hogy hallhatják. Rögtön az interjúk befejezése után az Emoto házaspár az Arany Part felé vette útját, amely csupán 65 mérföldre van délre Brisbane városától. Szép idõ volt Queensland-ben, és az elsõ esemény autograf adás volt egyféle szabadtéri mall területén levõ könyvüzletben. A könyvüzlet vonzó volt, jó könyveket lehetett vásárolni, és a tulajdonosok megtisztelve érezték magukat és örültek Emoto úr látogatásának. Egy árnyalattal kisebb sikere volt az autograf adásnak mint máskor, de sokan azok közül akik autografot kaptak eljöttek az esti szemináriumra, a Bond Egyetemen.

Rögtön az autograf adás után Emoto úr egy video interjú helyszinére ment, ahol sok kérdésre válaszolt ami arra vonatkozott, hogy miképp a rezgés és az õ munkája és elmélete befolyásolhatja vagy kapcsoltba hozható a mindennapi, társadalmi és üzleti élettel.

Az interjú után egyenesen a szeminárium teremhez mentünk, ami a Bond Egyetemen van és 600 férõhellyel bír. A szervezõk kellemetlenül érezték magukat mert folyamatosan kaptak telefonhívásokat olyan személyektõl akik részt szerettek volna venni az elõadáson, de már minden jegy elkelt. Az Arany Partón lévõ emberek lelkesedése és érdeklõdése hihetetlen volt.

Lehet azért is mert a szeminárium egy egyetemi kampuszon zajlott, a résztvevõk többsége fiatalokból állt, egyetemisták akik itt folytatták a tanulmányaikat érdekes és változatos kérdéseket tettek fel és érdeklõdésüket mutatták ki Emoto úr munkája iránt autograf adáskór.

7:30 pm—a szeminárium egy teljesen új audio felszereléssel zajlott és egy nagyon tiszta fényképkivetítéssel. A kristályok ragyogása a félhomályban, és a terem bizonyos megvilágítása miközben halkan hallható volt a Víz éneke lélegzetelállító volt. Ez a szeminárium különleges esemény volt, mert Emoto úr itt, elõször a világon, új képeket és elméleteket mutatott be (szeminárium/elõadás keretén belül) és a végén a jelenlevõk álló ovációkkal köszöntötték.

Ayano Furuya egyik barátja, aki itt lakik, részt vett ezen a szemináriumon két befõtesüveg rizset hozva magával, amit egy nagyon érdekes kisérletnek vetett allá. Ahogy az alábbi fényképen látható, a bal oldalon látható rizs fehér és közönséges külseje van, miközben a jobb oldalon levõ rizs fekete és folyadékká vált. Hiszik vagy sem ezek a rizzsel töltött üvegek 11 évesek! A bal oldalon levõ rizsért egy héten keresztül naponta imádkoztak, miközben a jobb oldalon levõ rizset a hûtõszekrény tetején tartották és mellõzték. A hallgatóság lélegzetfolytva meglepeten hallgatott és újból eszünkbe jutott az íma, a szavak és a szándék ereje.


KÉT BEFÕTESÜVEG RIZS

Az ausztráliai turné utolsó szemináriuma nagy siker volt és az Emoto házaspár lábon álló ovációkat kapott a végén. Útón a Brisbane-i szálloda felé Emoto úr mérlegelte az egész turnét és megjegyezte, hogy a munkáját nagyon jól fogadták Ausztráliában és sokat nõt a megbecsülése az ezelõtt 4 évvelihez képest amikor elõször turnézott itt. Emoto úr és felesége nagyon meg voltak elégedve az események lefolyásával és avval ahogy az ausztrál közönség válaszolt.


Kimiko Miyazawa* 2005 augusztus 8, hétfõ,  Szeminárium Brisbane-ban

Brisbane kb. 1,038 mérföldre van északra Melbourne-tõl a gyönyürû Queensland parton. Szép idõ volt, tiszta éggel, a hõmérséklet 75 Fahrenheit fok volt. Az Emoto házaspárt a Brisbane-i repülõtéren a szervezõk egy szép virágcsokoral fogadták. Emoto úr elsõsorban a tehnikai felszerelést akarta leelenõrizni, következésképp, egyenesen a szeminárium színhelyére ment, hogy a mûszereket és készûlékeket beállítsa. A terem egy rugby klubbé és annak ellenére, hogy kazinók és vendéglõk voltak az épületben, a klub egy kedves hely volt, és a szinpadnak egy kiváló képernyõje volt, ami tökéletesen megfelelt a képek kivetítésére a kb. 650 jelenlévõ számára.

Egy pár interjút szerveztek a szállodába, úgyhogy Emoto úr anélkül, hogy szünet tartott volna, nagylelküen válaszolt a feltett kérdésekre; a második riporternek a sajnálatára Emoto úr arra kényszerült, hogy elutasítsa a rögzített interjú leadását mert ez egy bizonyos tipusú vízet szeretet volna reklámozni.

Közeledett a szeminárium kezdésének az idõpontja. A szeminárium helyszinére siettünk, ahol egy hosszú sor várakozott. Emoto úr üdvözölte a meghívottakat és autografokat adott a szinpadon, miközben a terem kezdett megtelni. 7:30-kór, miután fél óra hosszat autografal látta el a könyveit, Emoto úr elkezdte az elõadást. A résztvevõk türelmetlenül várták a bemutatás elkezdését és azután figyelmesen hallgaták. Mégis, rögtön azután, hogy Emoto úr a szinpadra lépett, a vetítõnél rövidzárlat keletkezett, és vizuális anyag nélkül maradtunk. A teremben levõk türelmetlenkedni kezdtek, az elõadás már megkezdõdött, de a zseniális Emoto úr elkezdte énekelni az ‘Edelweiss’ pár akordját a közönséggel együtt addig ameddig kicserélték a vetítõt. Ezután, az egyik szinpadon nem mûködött a mikrofon, és a vetítõ újból kialudt … sok megprobáltatás volt, de mindenkinek a segítségével, a Brisbane-i szeminárium sikeres volt, és a végén sokan sorban áltak azért, hogy a megvásárolt könyveket Emoto úr a kézaláírásával lássa el.

Kimiko MiyazawaKb. 70 vagy több meghívott vett részt a film vetítésen és a kérdések és válaszok szeszión dr. Emoto úrral a következo˝ nap. A film vetítés után azokkal a személyekkel akik az elözo˝ este voltak szemináriumon Emoto úr mesélt a multjáról és a munkájáról a gyönyöru˝ kristályfényképekel és bemutatott egy pár diapozitivet ami a kutató laboratorium munkájának a gyümölcse és a japán IHM csapaté.

A 45 perces Q&A (kérdés felelet) szeszió hamar elrepült sok érdekes és egyben kihivó kérdésel amit a résztvevo˝k tettek fel. Sokan akik részt vettek ezen az eseményen nem látták sem a filmet és nem vettek részt Emoto úr bemutatásán sem de tiszteletteli meglepetéssel hallgatták a munkájáról szoló rövid bemutatót.

A délútáni eseményt követo˝en Emoto úr és felesége együtt a Wardha házaspárral és a tanulókkal a ŒSouth Gate‚-nek nevezett területen, ami aYarra Folyó mellett van a gyögyöru˝ Melbourne-ban, ebédeltek. Az alábbi fénykép a szálloda halljában készült ahol utoljára találkoztak a Wardha házaspárral.

Kimiko MiyazawaAusztráliai turné eseménysorozata egy sikeres szemináriummal kezdo›dött amit a Melbourne Egyetem vendégelt Victoria-ban, Ausztrália. Emoto úr és felesége péntek késo› este érketek és annak ellenére hogy Melbourne-ban a tél közepe van, mindenki meglepetésére, a következo› nap szép és napos volt. Emoto úr megjegyezte, hogy az utazásai során az ilyesmi gyakran elo›fordul:ahol esett az eso› kisüt a nap ahol szárazság van elered az eso›.

Szombaton, az egyik kampusznak az aulájában, a kb. 600 meghívott közül, dr. Hazel Wardha kezdte és zárta ezt az eseményt, a Pránikus gyógyítás rövid történelmével és egy bevezetéssel ebbe a gyógymódba. Meghívott olyan résztvevo›ket akiknek abban a pillanatban bizonyos élelmiszerek hatására fej- vagy hátfájásuk volt, vagy a hajlékonyságuknak ártott. Mindegyik önkéntesnek jutott egy pránikus gyógyító(akiket elözo›leg dr. Hazel Wardha tanított) és mindannyian iparkodtak öt percen belül “meggyógyítani” az önkénteseket. Az alábbi fényképen látható, ahogy o› is a tanulóival együtt, energiát küld, egy kristály segítségével amit a kezében tart, hogy “kitürülje” vagy “kitisztítsa” a negativ vagy stagnáló energiákat.

A pránikus gyógyítás bemutatása után Emoto úr lépett a színpadra és annak ellenére hogy a terem színültig tele volt mindenki figyelmesen hallgatott és csak Emoto úr inteligens vicceinek következtében felharsanó nevetés szakította meg a csendet.

A bemutatás után sokan felhasználták ezt az alkalmat és autografot kértek vagy Emoto úrral és feleségével beszéltek. Voltak olyan meghívottak akik azt mondták, hogy Emoto úr könyveit felolvassák két éves gyermekeiknek; mások akiket meghatottak ezek a könyvek, so›t volt egy iró aki le szeretné fordítani filipinre Emoto úr dolgozatait. Annak ellenére, hogy a házaspár számára hoszú volt ez a nap, boldogan irták alá a könyveket és mosolyogva adták vissza, hálát és szeretetet küldve minden egyes személynek.

Az esemény után Wardha úr és felesége, a kb. 20 tanuló, Emoto úr és felesége egy kinai vendéglo›be mentek, hogy megünnepeljék a sikert. Emoto úr szívesen válaszolt a Hadotehnikákra és az elméletére vonatkozó kérdésekre és élvezte a szépen feltálalt ennivalót a “gyógyítókkal” együtt akik ugyanúgy gondolkoznak mint o›.

Az elso› sikeres eseményre az ausztráliai turnén függöny hullt a Melbourne publikum szívélyes fenntartása közepete.

Kimiko Miyazawa


az oldal felső része

első oldal


::::::::::Copyright(c)2003 Masaru Emoto All Rights Reserved::::::::::