Since August 25. 2003


::::::::::::::: Jurnal (Românesc) :::::::::::::::

4 august 2006 La Cancun
2 august 2006 Seminar în Mexic

1 august 2006 Din Amsterdam spre Mexic
* 4 august 2006. La Cancun

Noaptea trecută m-am îndreptat din Mexico City către Cancun. Plănuim să ţinem un seminar pe 6 august pentru localnicii de aici. Şi apoi va urma a şasea şcoală pentru instructorii Hado din 15 august în acelaşi loc, aşa că am de gând să stau aici până atunci şi să scriu.

Soţia mea, care a fost cu mine până ieri, a plecat la fiul nostru din Los Angeles pentru câteva zile şi apoi se va întoarce în Japonia. Deci va trebui să îndur trei săptămâni grele până pe 26 august, fără soţia mea. Voi merge din Cancun în Wyoming, SUA din 19 august. La Wyoming, Kate, una dintre instructoarele Hado, mă aşteaptă cu un proiect foarte interesant.

Seminarul şi şcoala pentru instructorii Hado sunt organizate, de asemenea, de către un instructor Hado, Antonio. El şi frumoasa sa soţie au avut grijă de toate, începând cu alegerea acestei locaţii minunate până la distracţie. Sunt fericit şi satisfăcut văzând cum viziunea mea se transmite sigur şi negreşit către instructorii Hado.

Şi acea viziune este, desigur, pacea lumii.
Am trimis următorul mesaj la toţi instructorii Hado, în luna iunie, la un an după lansarea sistemului instructorilor Hado. Aş vrea să vă împărtăşesc acest mesaj aici cu speranţa că veţi înţelege care este scopul acestei organizaţii.

Dragi instructori Hado,

A trecut un an de când am deschis prima şcoală pentru instructorii Hado în Torance,
California în iunie 2005. A doua şcoală s-a ţinut în acelaşi an, în noiembrie, în Los Angeles, a treia, în februarie 2006 în Big Island, Hawaii şi cea de a patra şcoală pentru instructori în iunie 2006 la Allamuchy, New Jersey. Într-un an de zile au absolvit 118 de instructori Hado, 29 bărbaţi şi 89 de femei, repezentând 12 ţări diferite: SUA, Canada, Mexic, Puerto Rico, Australia, Elveţia, Africa de Sud, Brazilia, Austria, India, China şi Japonia.

Aş vrea să folosesc această ocazie pentru a reformula aici viziunea şi obiectivul sistemului instructorilor Hado şi schema operaţională propusă. Aş vrea să apelez la sprijinul tuturor.
În primul rând, fiecare dintre voi sunteţi camarazii care aţi rezonat cu următoarele cerinţe:

 1. Cel care va răspândi ideea despre Hado prin imaginile cristalelor de apă şi ideile lor oamenilor din întreaga lume.
 2. Cel care va sprijini WPWP, proiectul de a împărţi 650 de milioane de copii din versiunea pentru copii a cărţii Mesajul apei, copiilor din întreaga lume. (Coordonare în editare, distribuiţie, sponsorizare şi donaţii din diverse ţări).
 3. Cel care caută reţele şi comunităţi pentru a-şi împărtăşi propriile tehnici HADO şi propriile gînduri (inclusiv toate practicile existente de vindecare).
 4. Cel care se ocupă de cercetare în domeniul energiei gratuite şi care caută un loc în care să realizeze astfel de cercetări împreună cu oameni care au preocupări asemănătoare.
 5. Cel care are capacitatea de a deveni un coordonator în adaptarea tehnologiei HADO în diversele domenii industriale.
 6. Cel care ar vrea să realizeze cercetări asupra apei, cu aparatură profesională.
 7. Cel care are nevoie de reţele şi piaţă de testare pentru răspândirea ideii a ceea ce societatea ar putea numi subiecte metafizice.
 8. Cel care-şi caută o carieră nouă utilizând ideile Hado.
 9. Cel care se afă momentan în industria publicisticii, editării şi ar dori să creeze o revistă a membrilor Hado, sau orice alte activităţi editoriale.
 10. Cel care doreşte să introducă pe piaţă propriile produse Hado.
 11. Cel care este pur şi simplu curios de ceea ce înseamnă de fapt, HADO.
 12. Cel care speră să adauge tehnologia şi filozofia Hado în propria organizaţie.
 13. Oricine altcineva care îşi doreşte pace în întreaga lume şi vrea să facă ceva în acest scop.

De ce chem oameni cu viziuni asemănătoare şi încerc să organizez un grup acum?
Pentru ca fiecare dintre voi să îmi înţelegeţi intenţiile, aş vrea ca în primul rând să priviţi cu atenţie diagrama de mai jos pe care o arăt la toate seminariile mele din întreaga lume.

Spun următoarele lucruri în timp ce arăt diagrama în timpul seminariilor: “Societatea actuală deţine multe contradicţii şi este pe cale să se imobilizeze. Suntem într-un punct în care ar trebui să ne îngrijorăm în legătură cu supravieţuirea speciei umane.

Una dintre cauzele majore ale acestei situaţii este că ne-am bazat prea mult pe petrol pentru a obţine energie, pe care am folosit-o prea mult pentru aceste valori materialiste. Trebuie să schimbăm aceste idei de bază, pentru a extrage energie nu din petrol, ci din apă, care este considerată a fi total opusă petrolului. Dacă nu vom putea face această schimbare în curând, viitorul nepoţilor noştri nu va fi prea pomiţător.

Sunt convins, că cei care sunt responsabili pentru această schimbare, nu sunt cei puţini şi aleşi, ci majoritatea oamenilor. Cu cât înţeleg mai multe despre apă, cu atât mai mult sunt convins de necesitatea ei. Din această cauză, haideţi să ne unim şi să învăţăm mai multe despre ea, astfel ne vom putea îndrepta către o societate în care energia va fi extrasă din apă!”

Aş vrea să conduc un grup în acest scop. Şi de aceea am reale aşteptări de la instructorii Hado.
Eu sunt deja în acţiune.
În calitatea celui care a propus la origine acestă idee, am luat deja măsuri de unul singur şi am mari speranţe şi responsabilităţi pentru fiecare dintre voi. Aş vrea să stabilesc aici unele puncte din programele iniţiale. Aici vă cer acordul şi înţelegerea.
Numele organizaţiei: Membrii Internaţionali Hado - International Hado Membership
Obiective: Este un grup format din membii publicului larg, care înţelege şi doreşte să cunoască învăţăturile Hado, pentru a realiza adevărata pace mondială, folosind cunoaşterea şi tehnologia Hado.
Administraţia (consiliul director):
Un preşedinte
Doi vicepreşedinţi
Doi membrii de consiliu din fiecare şcoală pentru instructorii Hado
Consilieri: toţi instructorii Hado
Secretariat: acoperire pentru continentul american: Hado Life U.S.A.
Continentul european: Hado Life Europe
Continentul asiatic şi Oceania: IHM Tokyo
Member: Oricine este de acord cu filosofia Membrilor Internaţionali Hado este potrivit
pentru a deveni membru.
Taxă membru: 100 USD (sau echivalentul sumei în fiecare ţară)
Activitatea organizaţiei:
Distribuire buletine de ştiri
Construire pagină web
Organizarea seminariilor planificate de către fiecare subcomisie
Subcomisii: HADO Device Research Group, Research Group of Various Alternative
Medicines, Free Energy Research Group, Healing Music Research Group, EMOTO
Project Committee, Crystal Photography Research Group, Organic Food Research
Group, Hemp Revival Project, 13 months Calendar Research Group, Breast Milk
Research Group, şi alte multe grupuri de subcomisii formate din instructorii Hado şi
aprobate de consiliu.

Şedinţă de consiliu: preşedintele, vicepreşedintele şi membrii consiliului vor avea o teleconferinţă pe internet o dată pe lună.

Consilieri: un instructor Hado care a plătit taxa anuală de 100 UDS va primi o parolă de consilier pentru a primi informaţii noi privind fotografiile cristalelor de apă şi va deţine un drep de vot în conducerea organizaţiei.

Sper că fiecare instructor Hado va contribui la conducerea acestei organizaţii, care este bazată pe programul menţionat mai sus.

Pentru a ne atinge scopul, am numit preşedintele şi l-am rugat să aleagă alţi membrii ai consiliului.
În consecinţă, l-am rugat pe Peter Slane să devină preşedinte al Membrilor
Internaţionali Hado şi el a acceptat oferta mea.
Eu, Masaru Emoto, voi rămâne preşedinte de onoare pentru tot restul vieţii mele şi vă încredinţez tuturor sarcina conducerii.
În cele ce urmează, aş vrea să îl solicit pe Peter Slane să vă transmită mesajul său de inaugurare ca preşedinte şi să facă un anunţ în legătură cu nominalizarea noilor membrii de consiliu.
Adresare inaugurală
Dragi colegi instructori Hado şi viitori membrii ai Hado Internaţional,
Aş vrea să îi mulţulmesc Dr.-ului Emoto pentru şansa de a servi mişcarea Hado în lume. Este de asemenea o onoare şi o plăcere. Vă mulţumesc.

Cu toţii am avut o chemare în inimile noastre pentru a urma şcoala pentru instructorii Hado. Cu toţii am ascultat acea chemare. Unii instructori Hado au avut peripeţii în drup spre locurile de desfăşurare, unii instructori Hado au avut probleme financiare în urmarea şcolii, iar alţi instructori Hado şi-au întâlnit propriile probleme ascunse în adâncul lor pe tot parcursul drumului. Toţi au trecut peste aceste încercări, au onorat şi au ascultat acea chemare din inimă. Cu toţii aţi ales să deveniţi de ceea ce viitorii copii şi mama Pământ are nevoie, un grup dedicat cunoaşterii, predării şi devenirii al celor care cunosc vibraţiile subtile şi mediul
acestora, care este apa.

Felicitări tuturor pentru că realizează că o parte din noi poate aprecia înţelesul subtil al tuturor lucrurilor pe care le facem.

Doresc să fac să răsune chemarea Dr.-ului Emoto către fiecare dintre voi pentru a păşi în rolul următor: de a ajuta în a învăţa lumea despre Hado, despre adevăr şi frumuseţe, redate de cristalele de apă, pentru toţi cei care încă nu le-au recunoscut în interiorul lor.

Dr. Emoto, împreună cu mine şi cu IHM am fost foarte impresionaţi de amplitudinea şi diversitatea talentelor şi abilităţilor dumneavoastră. Sunteţi nişte fiinţe extraordinare. Va fi scopul Membrilor Internaţionali Hado de a crea un grup de fiinţe cu orientare sufletească asemănătoare care se concentrează pe conexiune,
cooperare, creaţie şi educare pentru a încuraja mesajul Dr.-ului Emoto şi pacea mondială, cristalizarea ei în conştiinţele multora dintre cei cu care împărţim acelaşi spaţiu şi timp. Aceste idei sunt într-adevăr încă în faşă şi, ca membrii Internaţionali Hado, veţi fi cu toţii ajutaţi în a ridica acest nivel de conştiinţă şi a-l răspândi în
întreaga lume.

Acum că aţi avut parte de minunata instruire Hado, în mulţi dintre voi s-au cristalizat ideile despre cum aţi putea folosi această înţelepciune valoroasă. Mulţi dintre voi aţi început să lansaţi proiecte, idei de afaceri, cărţi, muzică şi aplicaţii de vindecare. Vă invităm să vă alăturaţi cu participarea dumneavoastră la Membrii Internaţionali Hado pentru a vă reprezenta ideile şi inspiraţiile care apar prin voi. Acesta va fi modul prin care vom putea menţine curgerea Hado-ului şi o modalitate de a participa în viitor.

Voi deja v-aţi câştigat titlul de instructori Hado.
Iniţial va fi nevoie să structurăm această organizaţie astfel încât să putem fi informaţi, inspiraţi şi conectaţi cu toţii la puternica energie Hado, la Dr.-ul Emoto şi la echipa IHM. Membrii Internaţionali Hado vor ţine o şedinţă anuală şi posibile şedinţe lunare prin conectare la internet şi teleconferinţe. Vom construi site-ul membrilor, pentru a vă putea informa pe toţi. Avem nevoie de participarea tuturor instructorilor Hado ca şi membrii, pentru a utiliza aptitudinile noastre adevărate de a răspândi această energie.

Aş vrea să îl felicit pe Dr. Kate Vandemoer care a fost numită vicepereşedinte. Suntem cu toţii serviţi de către experienţa, înzestrările şi pasiunea ei în a ajuta conducerea consiliului.
Următorii instructori Hado au fost nominalizaţi pentru a deveni membrii ai consiliului şi adjuncţi pentru a ajuta în conducerea şi construirea organizaţiei. Adjuncţii vor ajuta la conducere şi vor vota în absenţa membrului nominalizat al consiliului.

Membrii Internaţional Hado, nominalizări în consiliu:
Bryan Toda
Bree Leggette
Adjuncţi: Linda Smith
Tania Chan
Carmen Montoto
JP Behar
Adjuncţi: Antonio Robles
Lynne Hardin
Lawrence Ellyard
Robert Berman
Adjuncţi: Michael Trowbridge
Linda Yu
Kay Shoda
Susan Mclain-Friedman
Adjuncţi: Chris Braun
Anamarie Naples
Prima şedinţă anuală a Membrilor Internaţionali Hado se va ţine între 19 şi 22 august, perioadă care coincide cu evenimentul lui Dr. Kate Vandemoer şi Dr. Masaru Emoto “Apă pentru pacea lumii” care va avea loc în Jackson Hole, Wyoming.

Sunt invitaţi să participe toţi instructorii Hado. Pentru mai multe informaţii contactaţi-o pe Kate Vandemoer.
Abia aştept să promovăm organizaţia Membrilor Internaţionali Hado pentru ca să putem participa cu toţii la răspândirea energiei subtile din noi toţi, care este Hado.

Scopul nostru este de a face ca Hado să devină un cuvânt general, o cale comună. Iubirea şi mulţumirea este o parte din TOT,
Dr. Peter Slane poate fi contactat la ihmember@gmail.com sau 608-827-9276.
Dr. Kate Vandemoer poate fi contactată la watershed@bresnan.net sau 307-332-2585.

Aceasta va fi prima şcoală pentru instructorii Hado care va fi ţinută în limba spaniolă.

Am auzit că sunt oameni din afara Mexicului, din Columbia şi Argentina, care sunt interesaţi în a urma şcoala. V-ar plăcea să vă petreceţi timpul în acest loc minunat împărtăşind ideile despre pacea mondială? Vă aştept pe toţi.

Pentru mai multe informaţii în legătură cu Hotelul Grand Oasis Cancun, vă rog să vizitaţi site-ul:http://www.cancunvacaciones.com/hoteles/oasiscancun.htm* 2 august 2006. Seminar în Mexic

În Mexic, cartea mea Mesajele ascunse în apă s-a vândut în 60.000 exemplare. Mi s-a spus că este un best-seller la mexicani. Poate din această cauză, de fiecare dată când vizitez acestă ţară, am o listă întreagă de interviuri la televiziuni, ziare şi reviste, aglomerate în acele câteva zile de şedere aici. Asta poate fi destul de obositor.

Totuşi, este o binecuvântare pentru mine, pentru că mereu sper că astfel mulţi oameni vor putea învăţa mai multe despre apă. Pe cât posibil, încerc să accept orice interviu.

În cele două zile petrecute în Mexic am avut şase interviuri diferite.Şi ca de obicei, semnarea cărţilor la librărie.


Un interviu pentru o revistă.
În partea stângă este doamna Saki, traducătoarea care vorbeşte o spaniolă minunată.

În mijloc este Antonio, organizatorul seminarului şi al şcolii pentru instructorii Hado din Cancun din 15 august, care este şi instructor Hado. În dreapta este Shanti, care vinde diferite produse Hado.

Aproximativ 500 de oameni au venit la seminar. Mi s-a spus că dacă nu ar fi fost demonstraţia, ar fi venit şi mai mulţi oameni.

Pe drumul de întoarcere către hotel, după seminar, a început dintr-odată o grindină şi a durat cam 30 de minute. Aceasta este o fotografie pe care am făcut-o din maşină, dar grindina cădea zgomotos pe maşină şi am fost îngrijorat ca o va deteriora. Întreaga zonă a devenit dintr-o dată albă de la grindină.

Niciodată nu am mai experimentat aşa ceva, dar chiar şi pentru acest oraş incidentul a fost fără precedent.
Pentru mine, a fost ca o sugestie de la Dumnezeu de a încerca mai degrabă să reuşim împreună, decât să creem şi mai multă energie negativă prin neînţelegerile din stradă.* 1 august 2006. Din Amsterdam spre Mexic

Din cauza anulării călătoriei în Israel, am avut timp să mă relaxez la Amsterdam, la fiica mea. Este trist că aceasta este singura ocazie când pot avea o pauză. Totuşi, datorită acestui lucru, în sfârşit am putut să petrec puţin timp cu cel de-al doilea nepoţel al meu, care s-a născut acum o lună şi jumătate.


El este Sora. Bunicul este emoţionat cu bebeluşul în braţe.

Ieri am plecat din Amsterdam şi am zburat către Mexico City prin Washington DC, dar acest drum s-a sfârşit cu complicaţii. Avionul pe care trebuia să-l luăm din DC către Mexico City a avut probleme mecanice şi a trebuit să aşteptăm un alt avion care trebuia să vină să ne ia. Asta ne-a amânat plecarea cu şase ore. Când am ajuns în Mexico City şi ne-am prezentat la hotel era deja ora 2 dimineaţa. Călătoria a durat în total 24 de ore, de când am plecat de la fiica mea.

Când ne-am dus la culcare era trecut de ora trei, dar nici măcar nu am putut dormi bine. Am fost trezit dimineaţa pe la 7 de o demonstraţie care s-a desfăşurat pe mai mulţi kilometri pe şosea, chiar în faţa hotelului.
Demonstraţia protesta împortiva recentei alegeri prezidenţiale. Partidul care a pierdut şi-a exprimat suspiciunea faţă de alagerile nedrepte, care crescuseră faţă de săptămâna trecută, protestatarii chiar şi-au întins nişte corturi mari în mijlocul oraşului. De obicei poliţia iese şi împrăştie oamenii, dar se zvoneşte că primarul oraşului ţinea cu cel care a pierdut alegerile, de aceea aceştia nu au fost deloc deranjaţi de demonstraţie. Se pare că demonstraţia va mai dura o vreme.

Din această cauză, drumul prin oraş cu maşina ne-a făcut să rămânem blocaţi în trafic din când în când.


++prima pagină++

începutul paginii


::::::::::Copyright(c)2003 Masaru Emoto All Rights Reserved::::::::::